Lepotica Show - Uslovi korišćenja


Opšti uslovi kupovine

Posetom ili kupovinom na internet stranici www.lepotica.rs/beauty-bag prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate. Lepotica.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Izjava o zaštiti privatnosti

Da bismo uspešno obradili vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Portal Lepotica.rs se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca i neće zloupotrebljavati lične podatke. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Lepotica.rs se obavezuje da štiti lične podatke kupaca time što prikuplja samo osnovne informacije o kupcima koji su nužni za ispunjenje obaveza. Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci Lepotica.rs ima pravo da koristi isključivo radi unapređenja usluga koje pruža korisnicima i izgleda naših stranica. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na veb lokaciju www.lepotica.rs/beauty-bag.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na sajtu lepotica.rs kao što su softver, tekstovi, fotografije, logotipi, video zapisi i dizajnerski elementi su vlasništvo Lepotica.rs i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti Lepotica.rs.

Vaš nalog

Ukoliko koristite lepotica.rs/beauty-bag, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste kreirali prilikom registracije na sajtu, kao i za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti lepotica.rs/beauty-bag uz nadzor roditelja ili staratelja. Lepotica.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja.

Uslovi kupovine na lepotica.rs/beauty-bag

Lepotica.rs Beauty Bag je projekat internet trgovine u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji. Detaljni uslovi kupovine navedeni su u sledećem tekstu. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu:

I NARUČIVANJE

Za naručivanje Lepotica.rs Beauty Bag-a potrebno je da pratite sledeće korake:
  1. 1. Poručivanje Beauty Bag-a
  2. 2. Prijava ili Registracija (opciono)
  3. 3. Unos podataka o kupcu i mestu isporuke
  4. 4. Dostava
  5. 5. Način plaćanja

1. Poručivanje Beauty Bag-a

Izaberite opciju "Poruči". Bićete preusmereni na stranicu za unos podataka.

2. Prijava ili Registracija (opciono)

Registracija se obavlja samo jednom a svaki sledeći put kada posetite lepotica.rs/beauty-bag sistem će vas automatski prepoznati. Registracija se obavlja izborom opcije "Registracija". Potrebno je da navedete svoju email adresu nakon čega će vam na nju biti poslata automatska poruka koja sadrži aktivacioni link. Klikom na aktivacioni link vaš nalog će biti aktiviran. Otvoriće vam se početna stranica sajta, a kao potvrda uspešne registracije biće navedeno vaše ime pri vrhu svake stranice sajta. Ukoliko želite, sa sajta se u svakom trenutku možete odjaviti izborom opcije "Odjava". Ponovnu prijavu na sajt možete obaviti izborom opcije "Prijava" i navođenjem svoje email adrese i lozinke. napomena: Da bi korisnik poručio Lepotica.rs Beauty Bag nije neophodno da se registruje.

3. Unos podataka o kupcu i mestu isporuke

Navedite podatke o kupcu i adresu gde je potrebno paket isporučiti. Podaci o kupcu su podaci koji će biti navedeni na računu koji će vam biti poslat zajedno sa pošiljkom. Podaci o mestu isporuke su podaci gde želite da pošaljemo pošiljku. Molimo vas da sve podatke navedete što preciznije kako bi vas kuriri koji uručuju pošiljke što lakše pronašli. U slučaju neispravno unetih podataka, može doći do vraćanja vaše pošiljke i sporije isporuke.

4. Dostava

Dostava je besplatna i vrši se kurirskom službom od 08 do 17h, radnim danima i subotom od 08 do 15h subotom. Ta opcija je unapred definisana i ne može se menjati. Dostava je moguća samo na teritoriji Srbije bez Kosova.

5. Način plaćanja

Plaćanje se vrši isključivo pouzećem, prilikom dostave proizvoda. Ta opcija je unapred definisana i ne može se menjati.

II REKLAMACIJE

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate.

III POVRAĆAJ KUPLJENE ROBE

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti je u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom neoštećenom pakovanju.


OBAVEZNO PROVERITE SASTAV PAKETA PRE PREUZIMANJA ROBE OD KURIRSKE SLUŽBE!


Beograd, 12.12.2016.