Dok vladar vašeg znaka ide retrogradnim hodom, vašem organizmu je potrebna lagana, uravnotežena ishrana. Izbacite sa svog menija proizvode koji se baziraju na belom brašnu, smanjite unos masti i šećera. Manji obroci, više svežeg, naročito zelenog povrća u ishrani.

Ljubav

Na potpuno drugačiji način ćete doživljavati situacije u emotivnim vezama i brakovima. Kao da ste izašli iz jednog perioda zastoja i sada ste spremni da se u potpunosti posvetite obnovi odnosa na pravi način. Ova sedmica vama i vašoj voljenoj osobi uglavnom donosi dobre trenutke, ispunjenost i zajedništvo. Možda će vam trebati malo više vremena da se dogovorite oko nekih zajedničkih planova, ali generalno gledano – dobar period je pred vama.

Blizanci koji su usamljeni možda još uvek nisu spremni da se otvore ka novim emotivnim iskustvima. Vladar vašeg znaka ide retrogradno i ne može se poreći da je emotivna prošlost još uvek prisutna u vašim mislima. No, jedna zanimljiva osoba počinje da šalje signale i na vrlo jasan način vam pokazuje da joj se iskreno dopadate. Pustite da sve ide spontano…

Posao

U poslovnom segmentu će sam početak sedmice doneti brzinu u dešavanjima i možda ćete morati navrat nanos da završavate neke poslovne obaveze. Ostatak sedmice je već mnogo opušteniji, dosta toga uspevate da privedete kraju i bićete zadovoljni postignutim. Mlad Mesec u polju podsvesti doneće vam da na drugačiji način razmišljate, svesni ste da neke svoje planove morate prilagoditi trenutnim okolnostima, ali spremni ste da sačekate i uložite potreban trud. Neki dogovori će sada postati aktuelni, ali ćete na njihovu pravu realizaciju morati još malo da sačekate. Dobar odnos sa kolegama i šefovima.

Novac

Novčana situacija je uvek promenljiva kod vas, pa se nemojte iznenaditi povećanim troškovima početkom ovog perioda….da biste već par dana kasnije bili u potpunosti zadovoljni prihodima. Angažujte se oko nekih dodatnih poslova, sa ove strane vam mogu doći dosta solidni prilivi novca.

Zdravlje

I vladar vašeg znaka, ali i vladar polja zdravlja idu retrogradnim hodom. Ovo samo naglašava potrebu da obratite više pažnje na ovaj segment. Odmarajte se dovoljno.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!