Veliki godišnji HOROSKOP za 2016.

mesecni horoskop za jun 2015.
foto: castanet.net

Ako vas zanima šta vam zvezde spremaju u 2016., šta vas očekuje na polju posla, ljubavi i zdravlja, sve je u detaljnom godišnjem horoskopu u tekstu koji sledi.

Godišnji horoskop za horoskopski znak ovan

Ljubav:

Nemojte zaboraviti da slika ulaska u novu godinu itekako da svoj pečat svim nastupajućim dešavanjima. Ako pogledamo da se vaš vladar nalazi u polju ozbiljnih emotivnih odnosa, braka i to u napetom odnosu sa Merkurom, možemo tvrditi da neće sve ići lako i glatko, naročito u komunikaciji sa partnerom. Istina je da će se neke veze jako uozbiljiti i biti spremne da pređu na viši nivo ulaskom Jupitera u znak Vage, znak odnosa, i to od septembra, ali taj isti period zbog napetog aspekta Jupitera i Urana doneće pucanje odnosa, naročito onih bračnih.

Saturn će iz znaka Strelca svojim pozitivnim uticajem „milovati“ vaš znak, no pošto je ovo planeta sudbine, vremena, sporosti, karme, on u isto vreme naglašava da svojim relacijama moramo pristupiti pažljivo i odgovorno i ceniti osobu koja je pored nas. Sve do maja meseca Ovnove će prvenstveno voditi strast i biće u potrazi za intenzivnošću, pa je itekako moguće da se pretvorite u pravog avanturistu, bilo da ste slobodni ili zauzeti.

Vreme za ispravljanje grešaka koje ste počinili u svom emotivnom životu traje do septembra, a to je istovremeno i period kada će neke priče koje bi mogle biti jake početi da se formiraju. Potreba da se ustalite u nekom odnosu biće od tog perioda izražena i Ovnovima zaista idu dobre prilike da uđu u ozbiljnu vezu. Pored toga što zauzeti mogu praviti „kikseve“ i šarati sa strane, postoji realna opasnost da vam se i članovi porodice mešaju u vezu sa partnerom što bi moglo voditi samo ka eskalaciji ionako zategnutih odnosa. Poslednje tromesečje je napeto u bračnim zajednicama. Cela godina je promenljiva, sa naglaskom na strastima, dobrim i lošim.

Posao:

Najveći fokus u poslovnom segmentu biće na ostvarivanju I proširivanju poslovnih saradnji. Ne očekujte pred sobom lagan put jer će komunikacija sa saradnicima često biti loša I napeta. Shvatićete da sa kolegama nemate razumevanje koje vam je potrebno da bi imali normalnu I lagodnu poslovnu svakodnevicu. Ovnovi će tokom ove godine pokušavati da prodru na druga tržišta, vide se velike aktivnosti okrenute ka inostranstvu I drugim prostorima, ali moram napomenuti da će sve ovo biti sa promenljivim uspehom.

Period do polovine aprila je sa velikim šansama za zaradu I napredovanje, koristite priliku da promenite neke stvari jer vaš vladar Mars kreće tada retrogradnim hodom I sve do polovine avgusta moraćete da ispravljate greške I rešavate zaostatke iz prethodnog perioda. Saturn će vas svojim uticajem podržavati tokom cele godine, a odgovaraće vam I odvajanje Urana iz kvadrata sa Plutonom, što će vam dati veću inicijativu I lakšu borbu sa pritiskom nadređenih. Budite ažurni u svojim finansijskim obavezama jer se vide povremeni problemi sa sudovima I prinudne naplate.

Zdravlje:

Vaš vladar će imati dosta dobre pozicije u prvom delu godine što će Ovnovima doneti vitalnost I mnogo lakše prevazilaženje bilo kakve zdravstvene problematike. U vreme njegove retrogradnosti, od maja do septembra, možete lakše padati u depresivna stanja, osećati nervozu I razdražljivost. Poslednja tri meseca 2016-e mogu vam nabaciti neko kilo viška I tada je potrebno više se kretati I voditi računa o ishrani, uzimati potrebne vitamine I minerale I izbegavati ono što “truje” vaš organizam.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte godišnji horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!