BIK – Godišnji horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak bik u 2016. u godišnjem horoskopu.

Ljubav:

Rekla bih da 2016-a godina Bikovima obećava dosta solidnu emotivnu situaciju. Jupiter će biti u vašem polju ljubavi sve do septembra, a odgovara vam I njegov prelazak u znak Vage, jer će samo potencirati na tome da u svojim društvenim relacijama pronađete srodnu dušu za sebe. Doduše, mora se priznati da ovu godinu započinjemo konjukcijom vaše vladarke Venere sa Saturnom u znaku Strelca, pa će ovaj aspekt, kao I retrogradno kretanje Jupitera u polju ljubavi povremeno potencirati na povratku bivših emotivnih partnera u vaš život.

Čini mi se da će vam se često noviteti I prošlost mešati I da povremeno ni vi sami nećete biti sigurni na koju stranu da se okrenete. Bračna partnerstva će morati da prođu određenu vrstu promene ako žele da učvrste svoj odnos, ali za to će imati priliku u drugom delu godine. Prvi deo može biti obeležen jačim povremenim tenzijama, ljubomora, posesivnost I sumnja će se javljati podjednako I kod vas I kod partnera. Što se onih u dužim emotivnim vezama tiče, potreba da se odnos dodatno učvrsti I podigne na neki viši nivo će postajati sve jača.

Biće prilika i u prvom delu godine, ali pre mislim da će vam kraj leta I početak jeseni doneti nešto konkretno u tom smislu. Aspekti vam mogu doneti ulazak u brak ili zajednički život I zbog prinove koja je na putu. U martu, maju, julu I avgustu slobodni imaju najbolje prilike da ostvare neke lepe ljubavne priče. Za one koji su ostali “kratkih rukava” novembar I decembar spremaju posebnu poslasticu I nov odnos ispunjen intenzitetom I strašću.

Posao:

Sve vezano za posao I poslovne saradnje moraće da funkcioniše nešto sporije. Ovo ne znači da nećete imati ostvarenje koje želite, već da ćete morati sa mnogo više takta I promišljenosti da prilazite svemu što radite. Odmah bih upozorila na potrebu da sredite finansijsko stanje, da se itekako odgovorno postavite prema svakoj formi zaduženja ili kredita, jer sve ono što ne budete uspeli da pokrijete ili što zanemarite može doći u poslednjem kvartalu godine do sudova.

Generalno, postojaće potreba da vodite računa o legalnosti onoga što radite, potpisujete, pa obratite pažnju na sve ono što je neprovereno ili što pak izgleda kao suviše dobro. Postojaće želja za pokretanjem novih saradnji I potreba da se okušate u nekim poslovima koji su novi za vas, ali će vas u svemu ovome usporavati problematična komunikacija I dogovori sa ljudima koji su vam bitni. Moraćete da naučite da se postavite na drugačije načine, da prihvatite novitete, a pojedini će morati da prođu neku formu obuke ili usavršavanja.

Zdravlje:

Zdravstvena slika za Bikove tokom ove godine može biti solidna, ali ćete morati da ispunite neke preduslove. Težite statičnosti I preteranom uživanju u hrani, što bi se moglo odraziti na probleme sa mišićima I kičmom. Drugačiji režim ishrane I bavljenje nekim vidom rekreacije može itekako pomoći. Pored ovoga su naglašeni problemi sa štitnom žlezdom, dijabetesom, a ženama I hormonski status.

Pročitajte godišnji horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!