RIBE – Godišnji horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak ribe u 2016. u velikom godišnjem horoskopu.

Ljubav:

Imaćete osećaj da vam ona prava ljubavna sreća, pravo zadovoljstvo, nekako uvek izmakne za dlaku. Koliko god vam to izgledalo čudno I koliko god sumnjali u ono što vam kažem, budite sigurni – ponašanje partnera u velikoj meri zavisi od toga kako se vi ponašate I kako se postavite prema svojim emotivnim relacijama. Čini mi se da ćete očekivati previše I da ćete vrlo jasno pokazivati svoje nezadovoljstvo, da ćete često padati u neraspoloženje I duriti se kao dete zbog toga što vam druga strana ne ispunjava želje.

Znam da vam je teško da budete racionalni, praktičniji, ali emotivni život I bliskost sa voljenom osobom ne sastoji se samo od ružičastih nijansi, već I od problema I sitnica I svakodnevice koja vama ponekad tako teško pada. I brakovi I duže emotivne veze će imati povremeno svoje padove jer ćete se vi povlačiti u tišinu a druga strana neće biti sigurna šta da uradi I kako da se postavi prema vama. Povremeno ćete sumnjati da niste dovoljno voljeni, povremeno ćete misliti da se partner okrenuo ka nekom drugom, a sigurno je da ćete I vi imati svoja bekstva u flertovanja I malo tajne komunikacije da biste se oraspoložili I podigli.

Promene na bolje će nastupiti u poslednjim mesecima godine I držim vam palčeve da vaši odnosi izdrže provere koje ova godina donosi. Oni koji su slobodni mogu imati velike emotivne zanose I fatalna zaljubljivanja, čiji ishod baš I neće biti najsretniji. Oktobar mesec će vam doneti ipak “nadoknadu” za sve promašaje I osobu koju je vredelo čekati.

Posao:

U poslovnom segmentu su dosta bolje okolnosti nego u ljubavnom životu. Najvažnija će vam biti finansijska sigurnost I jaki prilivi, a toga će itekako biti. Neka vas makar pare hoće…Doduše, u prvim mesecima ove godine ćete I kroz neka neisplativa ulaganja uspeti da ostanete bez dela novca, ali ćete to brzo uspeti da nadoknadite. Poslovne saradnje su prikazane kao stabilne, a obradovaće vas I što će vam se neki stari klijenti I poslovni partneri ponovo obratiti I napraviti dogovor sa vama.

I privatnici, ali I oni koji rade za drugog moći će da se pohvale napredovanjem, koje će doduše ići postepeno, ali vi ste na prava priznanja naučili da čekate. Baš ta priznanja I unapređenja idu od jeseni I period do kraja godine može vam doneti više nego bilo šta čemu ste se nadali. Kroz neke dogovore I malo rizika dodatno ćete popuniti svoj novčanik I kućni budžet. Saradnje sa strancima I drugim prostorima aktuelne tokom cele 2016-e. Kolegijalni odnosi će biti dobri I na ljude sa kojima radite možete da se oslonite.

Zdravlje:

Koliko god se trudili da vodite računa o sebi, u prvom delu godine imate jedan kompleksniji zdravstveni pad. Ne samo da će imunitet biti slab, pa ćete lako podlegati svim sezonskim bolestima I virusima, već ćete imati problema I sa kičmom, nogama, venama. U drugom delu godine bolja situacija.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!