LAV – Godišnji horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak lav u 2016. u velikom godišnjem horoskopu.

Ljubav:

U bračnim odnosima pitanja ličnih vrednosti I stavova prema bitnim životnim pitanjima moraće svakako da dođu na dnevni red. Ovo ne znači da će doći do razmimoilaženja, jer se vidi da ćete vi I bračni partner pokušavati da pronađete kompromis, ali odmah moram napomenuti da su poslednja dva meseca u godini dosta problematična. One zajednice koje do tada nisu uspele da se ustale I da partneri u njima pronađu rešenje za svakodnevne životne situacije, mogu lako doći I do odlučivanja o razdvajanju, razvodu.

Mislim da ste upozoreni na vreme I da imate više nego dovoljan period pred sobom da dobro razmislite šta je ono što želite I koliko ste spremni da date sebe u ovim relacijama. U dužim emotivnim vezama Lavovi će imati tendenciju da se čvrsto drže svojih stavova, dok će od voljene osobe očekivati da se prilagođava. U suštini, nisam sigurna da vi zaista znate šta hoćete….u isto vreme biste želeli da zadržite pored sebe osobu sa kojom ste, ali ne volite da budete ograničeni na bilo koji način.

Od oktobra meseca će vama lično neke stvari biti jasnije I moći ćete da odlučite da li ste spremni za neki ozbiljniji korak. Što se tiče slobodnih Lavova, vama svakako sleduju neke malo ozbiljnije emotivne priče, koje imaju karmičku konotaciju I gde može postojati razlika u godinama. Očigledno je u ovom periodu potrebno da budete sa nekim ko “ume sa vama” I ko razume vaše potrebe I težnje. Poznanstvo ovog tipa dogodiće se od drugog dela septembra do kraja oktobra. Do tada uživajte, najviše u flertovanju.

Posao:

Poslovni segment će jačati tokom 2016-e I istina je da je vaša karijera u usponu, ali ni na koji način nemojte očekivati da ćete doći do ovoga lako. Iako će poneki put izgledati da sreća jeste na vašoj strani I da vam se otvaraju baš one situacije koje priželjkujete, na to se ne smete osloniti, jer baš ta sreća pokazuje tendenciju da vas izda u najgorem momentu. Vi ćete biti korektni prema ljudima sa kojima radite, ali tako nešto ne očekujte od njih. Pojedine kolege će pokazati svoje pravo lice naročito u drugom delu godine.

Možete očekivati više saradnje I poslovnih partnera iz inostranstva, a sigurno je da će I vas put često voditi van granica zemlje. Od septembra meseca I ulaska Jupitera u vaše polje kretanja,komunikacije, dogovora vaše pozicije se znantnije popravljaju, ali baš tada morate biti posebno oprezni jer će vas svaki pogrešan korak vratiti unazad. Nećete biti nezadovoljni finansijskim delom, ali ćete imati problema sa otplatom kredita I dugovanja, a postoji tendencija da se dodatno zadužujete.

Zdravlje:

Stres će vam predstavljati najveći problem tokom ove godine. Sve do proleća računajte na nešto slabiji imunitet I sklonost ka virusnim prehladama, infekcijama, upalama. Posle toga popravljanje zdravstvenog stanja, da biste opet od jeseni upali u jedan statičan period kada će biti potrebno više rekreacije, a tada možete imati problema I sa kičmom I srcem.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!