RAK – Godišnji horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak rak u 2016. u velikom godišnjem horoskopu.

Ljubav:

Bračni odnosi su tokom 2016-e godine prikazani kao dosta harmonični. Neke vaše teškoće, koje ste imali tokom prethodnog perioda već su na zalasku, I verovatno će vam najviše smetati u prva tri meseca. Generalno, I vi I bračni partner stojite u nameri da održite svoju relaciju stabilnom. Vi lično ćete biti spremni na više popuštanja I kompromisa, ali će podrška druge strane ipak stajati. U poslednjim mesecima ove godine se možete odlučiti na neku znatniju promenu u smislu da planirate dete ili zajednički ulažete na renoviranje stambenog prostora.

U dužim emotivnim odnosima prvi deo godine može biti problematičan, naročito ako vi budete potencirali na jačem definisanju veze ili insistirali da se voljena osoba odluči na neki značajniji korak napred. Na taj način samo uspešno možete terati partnera da izvrdava ozbiljne teme, pa da čak u nekom trenutku insistira I na većoj slobodi. Pritisak sa vaše strane neće uroditi plodom, pa ne insistirajte na njemu, već sačekajte drugi deo godine, naročito period od jeseni kada će se neka pitanja sama nametnuti. Stići ćete vi do onoga što želite, samo ako budete malo pametniji I strpljiviji.

Slobodnim Rakovima će neke jake emotivne priče izmicati iz ruku u većem delu godine. Uvek će problem biti komunikacija sa potencijalnim partnerom, jer se jednostavno nećete “pronalaziti” po mnogim osnovnim pitanjima u vezi. Postojaće I kod vas sklonost da više flertujete, pa čak da u nekom trenutku sedite I na “dve stolice”. Period od jula do oktobra donosi pravog partnera.

Posao:

Veliki broj Rakova će se tokom ove godine okrenuti ličnim interesima I privatnim poslovima što će dati dosta dobre rezultate, naročito u drugom delu godine. Period novembar – decembar donosi neku zakonsku problematiku pa vodite računa o pravnim normama. Možete imati problema sa porezom. Generalno, poslovna situacija će biti promenljiva. Najviše ćete biti usmereni na očuvanje I unapređenje saradničkih odnosa, što se neće pokazati baš kao lak zalogaj. Ipak, vaše su pozicije dosta stabilne I ne očekujem da biste mogli imati većih problema.

Pojedinima će se probuditi ambicioznost I svest o sopstvenoj vrednosti, pa će s vremena na vreme biti potrebno spustiti loptu u kontaktu sa nadređenim osobama, koje čak mogu pomisliti da svojim postupcima ugrožavate njihov položaj. Ne budite nametljivi u prezentovanju svojih ideja I predloga I sve će funkcionisati mnogo bolje. I poslovno I finansijski drugi deo godine će biti mnogo stabilniji, naročito poslednja tri meseca kada čak I vas prilivi mogu iznenaditi.

Zdravlje:

Sklonost ka hedonizmu, pojačana potreba za hranom, naročito za slatkišima, Rakovima sem problema sa težinom može doneti I povećanje šećera u krvi, ali I lošije stanje kože I kose. Povremeno radite analize krvi, ali I urina, jer će I bubrezi biti pod pritiskom. Sklonost ka povredama. Veći oprez u saobraćaju.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!