STRELAC – Godišnji horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak strelac u 2016. u velikom godišnjem horoskopu.

Ljubav:

U bračnim odnosima postoji problematika koju I vi I partner uporno izbegavate I gurate pod tepih. Koliko god da odlažete neke situacije, one će doći na dnevni red pre ili kasnije I vi ćete morati da se suočite sa njima. Možda su u pitanju lošiji porodični odnosi ili sumnja I neizvesnost koja se provlači, možda je jedno od vas počelo da sumnja da ćete uopšte opstati kao par….šta god bilo od ovoga, vreme je da nešto rešite, jer ako budete prepustili sudbini da to uradi sama od sebe, više je nego verovatno da ćete kraj godine dočekati u još dubljoj razdvojenosti nego sada.

Što se Strelčeva u dužim emotivnim vezama tiče, vi zaista smatrate da dajete sve od sebe da bi vaš odnos uspeo. Doduše, ne verujem da je to I gledište vaše voljene osobe, koja pak ni malo nije zadovoljna tretmanom koji dobija od vas. Ne može se poreći da ćete vi povremeno biti suviše stegnuti u pokazivanju prave prisnosti, a kritizerstvo prema partneru će samo biti još jedna kap više u prepunoj čaši. Sve u svemu, jasno vam je da je pred vama godina sa velikim usponima I padovima u odnosima. U prvom delu 2016-e partner će biti na sve ovo još I ljubomoran, jer će smatrati da su neke vaše prijateljske relacije previše prisne…ili da možda provodite suviše vremena na internetu I društvenim mrežama.

Slobodni će biti dosta privlačni suprotnom polu, ali vi ćete se teško opuštati I davati svoju naklonost tek tako. U nekim stvarima ste odrasli I sazreli I ne zadovoljavaju vas više isprazni I površni odnosi. Vama će poslednja četiri meseca doneti ono pravo.

Posao:

Dokle god je Jupiter u znaku Device, tačnije do septembra meseca 2016-e, nemojte računati na laka ostvarenja u poslovnom segmentu. Tek kada pređe u znak Vage I svojim uticajem malo “smiri” tranzitnog Saturna u vašem znaku, videćete prave rezultate svega onoga što ste uradili u prethodnom periodu.

Septembar, oktobar I novembar doneće vam više nego svi meseci zajedno pre toga. Tada očekujte I zaslužena priznanja za svoj rad, unapređenja I mnogo jače finansijske prilive. Tokom ove godine moraćete da naučite da se sa puno pažnje posvetite svojim poslovnim saradnjama, I da ne odustajete čak ni onda kada smatrate da je već sve rečeno I pokušano.

Kolegijalni odnosi će biti prilično dobri I možete računati na ljude sa kojima radite na dnevnoj bazi. Konkurencija može pokušavati da se povremeno umeša u vaše planove, ali ovo je nešto što ćete uspevati da rešite efikasno I brzo. Stresa preko posla nećete biti pošteđeni, ali uz malo više truda I napora, ovo može biti jedna dobra godina.

Zdravlje:

Zdravlje će biti prilično solidno, ali punu pažnju posvetite stomačnom delu I organima za varenje. I kod vas će biti potrebno uraditi analize krvi, jer je moguća anemija I to naročito u prolećnim I jesenjim mesecima. Moguća su trovanja hranom I alkoholom, a trebalo bi izbegavati I pušenje. Povremena depresija aktuelna.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!