BLIZANCI – Godišnji horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak blizanci u 2016. u velikom godišnjem horoskopu.

Ljubav:

Ako pogledamo sliku ulaska u 2016-u godinu, otprilike ćemo dobiti spoznaju u kom pravcu će se kretati vaše emotivne relacije. Polje braka u kome se nalazi tranzitni Saturn svakako mora pretrpeti određene teškoće, ali to je nešto na šta ćete hteli, ne hteli morati da se priviknete I prilagodite. Polje doma I porodice pod uticajem je Jupitera, tako da je malo verovatno da će do nekih velikih razlaza doći, više mi cela situacija liči na to da ćete zajedno sa partnerom morati da se ozbiljno bacite na analizu I rešavanje nekih problema, da rešite nešto što je već odavno trebalo da završite I sklonite sa dnevnog reda.

Takođe, pozicija Jupitera govori I o tome da će oni u brakovima možda poželeti da dodatno prošire svoju porodicu prinovom. Ili da porade nešto na svom stambenom pitanju. Ako pričamo o onima koji su u dužim emotivnim vezama čini mi se da ćete vi I voljena osoba biti više tu jedno za drugo I da ćete moći da se u velikoj meri oslonite na svoje partnerstvo. Naravno, biće ovde uspona I padova, nekih sitnih grešaka (mislim najpre sa vaše strane) ali generalno su dosta dobri pokazatelji za emotivno zadovoljstvo.

Sada nam ostaju još slobodni Blizanci koji nikako neće proći lošije od ostalih. U polje ljubavi u septembru mesecu ulazi tranzitni Jupiter I bogami će svojim dejstvom itekako uticati da ste stepen usamljenih pripadnika Blizanačke populacije drastično smanji. Ukoliko se ne “ovajdite” ranije u toku godine, računajte na poslednji kvartal 2016-e kao trenutak svog emotivnog zadovoljstva.

Posao:

Eh sada….ako ljubav ide dobro, pa ne možete tražiti da I u poslu sve funkcioniše kako treba, zar ne? Da pojednostavimo – privatnici stoje dosta solidno I kod vas je jedina opasnost što u nekom trenutku možete pomisliti da vam je samo nebo poslalo osobu koja vam obećava kule I gradove…verovatno će ostati sve samo na obećanjima, pa vodite računa da ne ulazite u neke neproverene poslove I dilove sa nepouzdanim ljudima.

Generalno – Blizanci će jako brzo shvatiti da su kolegijalni odnosi mesto nesporazuma I trzavica pa se nemojte preterano oslanjati na ljude kojima ste okruženi, jer pokazuju tendenciju da vas u presudnom momentu ostave na cedilu. Želja za promenama može biti naročito aktuelna polovinom godine I pojedini će se u tom trenutku odlučiti za kompletan zaokret u poslovanju. Poslednji kvartal ove godine je za vas najbolji period u poslovnom smislu, jer tada stičete potrebnu stabilnost, a tada će I finansijski segment znatnije krenuti uzlaznom linijom.

Zdravlje:

Imate solidne zdravstvene predispozicije za 2016-u godinu, ali ćete morati da ispunite neke preduslove. Promene u načinu ishrane I više pokreta je ono što vam je neophodno. Ako bude problematike, ona će se vezivati za kičmeni stub, zglobove, bubrege, ali I za ekceme I druga kožna oboljenja.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!