VODOLIJA – Godišnji horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak vodolija u 2016. u velikom godišnjem horoskopu.

Ljubav:

Mislim da će bračni odnosi uspeti da preguraju ovu godinu bez većih posledica. Ne kažem da će sve biti savršeno, jer to jednostavno nije tako, ali se kod vas vidi da je zaista potrebno jako malo pa da vi I bračni partner uspete da pronađete I zajednički interes ali I kompromis po mnogim pitanjima. Mislim da će to u velikoj meri zavisiti od vas, jer kada vi uspete da savladate urođenu tvrdoglavost I kada se malo manje burno posvetite nekim pitanjima, lako uspevate da se dogovorite oko svega sa partnerom.

U suštini – vi ste glavni krivac, pa se vi I menjajte I ne optužujte partnera. Nisam sigurna da će baš sve duže emotivne veze imati takve “happy endove” kao što je to slučaj sa onima u braku. Kod vas je malo drugačija situacija, jer I voljena osoba ume da se zainati I zatvrdoglavi isto kao I vi, što će naravno samo podstaći povremene sukobe.

U prvom delu godine još ćete se kako tako I držati, ali od drugog kreće vrteška. Od septembra ćete potpuno prestati da obraćate pažnju na partnerove želje I gledati samo sebe, tako da od tog perioda I ide najkomplikovanije vreme za vas dvoje. Da se ne biste kajali zbog nekih poteza, savet je da dobro razmislite pre nego što vaša veza ode u zaborav.

A slobodni? Verujte mi, kako god okrenuli – vi ćete uglavnom uživati. Malo ćete mešati ljubav I prijateljstvo, mnogo se zabavljati a ne može se poreći da ćete itekako biti primećeni. Kada u jednom trenutku rešite da se malo smirite, a to će se dogoditi u poslednjem kvartalu ove godine, naći će se osoba baš po vašoj meri za jednu strasnu I fatalnu vezu.

Posao:

Podršku drugih imate, dovoljno sposobnosti imate, još samo da izađete iz nekih odnosa koji vas koče I u kojima, realno gledano, odavno ne vidite nikakvu perspektivu, I sve je spremljeno za vaš uspeh. E, ta neizvesnost I nesigurnost verovatno vam u prvom delu godine I neće dozvoliti da uradite bilo šta konkretnije na jačanju svojih pozicija. Uvući ćete se u neku jednoličnu svakodnevicu, otaljavati obaveze koje imate I čekati da vam prilika padne sa neba. Ako se ta prilika ne pojavi sredinom 2016-e, onda slobodno računajte na nju od septembra.

Vidi se da vi ne možete I nećete ostati na istom, već da idete na bolje, samo je pitanje u kom će se to tačno momentu I dogoditi. Ne bi me iznenadilo da neki od vas napuste svoje mesto boravka, čak se zapute I u inostranstvo. U suštini idete tamo gde vam je dobro, a nekim ponudama nećete moći da kažete “ne”. I vama će poslednji kvartal ove godine doneti najbolje u finansijskom smislu, mada će neki od vas deo priliva uložiti u proširenje poslova . Nemojte samo preterano da se zalećete, dobro razmislite I tek onda donesite odluku o ulaganju.

Zdravlje:

Iako se vidi da će stres I nervoza I dalje biti jako prisutni u vašem životu, očigledno je da zdravstvene prilike, kako vreme bude odmicalo, za vas idu sve bolje. Primenićete neke nove načine ishrane, okrenuti se zdravim navikama, baciti se na rekreaciju. Nije ni važno šta je tačno uzrok, kada vam čini dobro. Ne odustajte.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!