VAGA – Godišnji horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak vaga u 2016. u velikom godišnjem horoskopu.

Ljubav:

Žao mi je, drage Vage u bračnim odnosima, ali još uvek niste završile sa problematikom koja vas verovatno već godinama unazad muči. Nestabilnost u ovom segmentu prisutna je I tokom ove godine, I jedino što vam mogu savetovati jeste da sa više razumevanja I tolerancije prilazite svakoj situaciji koja se pojavi kao aktuelna. Iako će u brakovima sve biti dosta promenljivo tokom kompletne 2016-e, ipak se poslednjih par meseci postavljaju kao najproblematičniji. Opozicija Jupitera iz vašeg znaka sa Uranom iz polja braka može pojedine brakove dovesti do tačke sa koje nema nazad.

Nekim odnosima je definitivno istekao rok trajanja, pa se potrudite da I vaš ne bude među njima. U dužim emotivnim odnosima naučite da cenite I svoju, ali I partnerovu slobodu, umesto što konstantno pokušavate da ga stavite pod svoju “papuču”. Neću ni da pričam o tome da će vam povremeno raznorazna švrljanja I uplitanja u tajne odnose itekako biti na pameti. Od partnera zahtevate kompletnu vernost I posvećenost, a sami nećete biti spremni da to ispunite.

Lepo sedite I razmislite da li je odnos u kome ste zaista pravi za vas ili vam je potrebno nešto potpuno drugačije, neko kompletno nov. Ako odlučite da ste spremni za neki ozbiljniji korak, od septembra planirajte sa partnerom zajednički život ili svadbena zvona. A slobodne Vage? Pred sobom imate godinu koju ćete definitivno upamtiti. Nećete biti spremni da se iole smirite sve do jesenjih meseci, jer – suviše će biti dobrog provoda, suviše će biti novih I zanimljivih ljudi u vašoj blizini.

Posao:

Hajmo prvo malo o finansijskom segmentu na koji vas moram posebno upozoriti. Niko ne kaže da novca neće biti ali će vas odnos prema njemu biti blago rečeno – katastrofalan. Trošićete ga kao da ga dobijate u neograničenim količinama I biti itekako skloni zaduživanju. Možete sebe lepo zakopati u žestoka dugovanja, ako se ne trgnete na vreme. Što se poslovnog dela tiče, ne mogu da kažem da je loš, ali definitivno neće ispuniti vaša očekivanja. Možda vi smatrate da zaslužujete mnogo više od trenutnih pozicija, ali ne verujem da će se šefovi složiti sa vama, bar ne pre poslednjeg tromesečja ove godine.

Ono što je dobro jeste da možete pokrenuti neke važne saradnje I sklopiti dogovore, možda I sa stranim firmama, ali I u ovom segmentu morate imati jednu racionalnu crtu – obratite pažnju na detalje I ne dozvolite da budete prevareni I izmanipulisani. Od ulaska Jupitera u vaš znak tokom septembra, pa sve do polovine decembra slede jako povoljne prilike, otvaranje novih tržišta I rizici koji se mogu isplatiti.

Zdravlje:

Problemi sa stomačnim delom u prvom delu godine, dok ćete od drugog dela, naročito od ulaska Jupitera u vaš znak biti skloni preterivanju u hrani. Ne samo da će ovo doneti višak kilograma, već će aktivirati I problem sa šećerom, jetrom, žučnom kesom, a biće I neprijatnih kožnih oboljenja.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!