DEVICA – Godišnji horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak devica u 2016. u velikom godišnjem horoskopu.

Ljubav:

Slobodne Device će morati da razreše jednu nedoumicu I odluče da li da se vrate bivšem emotivnom partneru. Za tako nešto će se više puta tokom ove godine pružiti prilika, jer evidentno je da ono što ste osećali ranije još uvek nije u potpunosti potisnuto, nestalo. Na žalost, krajnji rezultat vašeg odabira vam ne mogu reći jer zavisi od postavki u vašim ličnim natalnim kartama, ali je evidentno da će taj “pogled u prošlost” biti jako aktuelan. No, neće ovo biti jedine zanimljivosti – bogat društveni život, nova poznanstva I proširivanje kruga prijatelja, dovešće vas u priliku da birate između više podjednako zanimljivih osoba.

Sve do oktobra imaćete tendenciju da malo lutate, ali poslednji meseci godine vam već donose jaču želju za stabilnom vezom. Što se onih u dužim emotivnim odnosima tiče, očigledno je da će biti problema u komunikaciji I da ćete imati jača razmimoilaženja po pitanju pravca vaše veze. Vi sami možete u pojedinim periodima biti skloni isključivosti, čak I presecanju odnosa, što vam se ne preporučuje, jer će vas bes držati kratko, I možete se žestoko pokajati posle toga. Smirenija situacija ide u poslednjem kvartalu godine, kada se neke priče mogu pokrenuti ka ozbiljnijem nivou.

Device u brakovima će proći najbolje, jer je želja za očuvanjem stabilnosti I kod vas I kod partnera dosta jaka. Uglavnom mirne situacije u porodičnom okruženju, ulaganje u dom, a poslednja dva meseca ove godine mogu vama I bračnom partneru doneti želju za prinovom. Proširenje I sređivanje stambenog prostora.

Posao:

U odnosu na prethodnu godinu, poslovni segment ide ka napredovanju, a vidi se I da će finansijski rezultati biti znatno jači. Odmah upozorenje baš što se tih finansija tiče – poslednja dva meseca 2016-e mogu doneti želju za rizičnim ulaganjima I zaradom na brzinu. Nekima će se ovo itekako isplatiti, ali nemojte računati mnogo na svoju srećnu zvezdu I budite dosta obazrivi. Svoja zaduženja isplatite do tog perioda, jer tada kreću jače aktivnosti sudova I mogućnost postupaka protiv vas.

Generalno, ono što je najočiglednije je vaša želja da se što pre pokrenete u nekom pozitivnom pravcu, što I ne bi bio problem, da niste skloni pravljenju grešaka I ishitrenim postupcima. Ako želite pravi savet, onda naučite da sada ne možete dobiti ništa preko noći I da ćete morati da posvetite svoje vreme svakom detalju I sitnici. Međukolegijalni odnosi će povremeno klackati, ali će se sve završavati za dosta kratko vreme, bez većih posledica po vas. Za vas je najjače vreme od septembra I ulaska Jupitera u polje posla I novca.

Karijera kreće uzlaznom putanjom, a najbolji su novembar I decembar.

Zdravlje:

Zdravstvene tegobe se tokom ove godine prikazuju kao prolazne I kratkotrajne, što ne znači da ne trebate da vodite računa o sebi. Energetski padovi I slabiji imunitet su najaktuelniji do kraja februara I tokom oktobra. Moraćete da vodite više računa u saobraćaju, a postoji I sklonost ka povredama, padovima, lomovima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!