ŠKORPIJA – Godišnji horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak škorpija u 2016. u velikom godišnjem horoskopu.

Ljubav:

Koliko god želela da znaku, čiji sam I sama pripadnik, pronađem neke fenomenalne I lake ljubavne aspekte za ovu godinu, bojim se da od tog posla nema ništa. Obzirom da planeta vladar Škorpija, Mars, ulazi u ovu godinu iz znaka Vage, gde je izuzetno slab I još u napetim aspektima koji govore o problemima u komunikaciji u partnerskim odnosima, onda vam je sve jasno.

Polje tajnih odnosa je jako naglašeno I bojim se da će Škorpije itekako imati tendenciju da se aktiviraju kroz ljubavisanja “sa strane”. Ako se već uplićete u ovu matematiku, budite svesni da je više nego izvesno da će partner otkriti šta se dešava kod vas. Ukoliko budete imali dovoljno snage I volje I izbegnete ovakve situacije, svakako će povremeno problema biti, ali oni neće imati dovoljnu snagu da vas I odvoje.

Najizazovniji periodi su tokom aprila I maja, avgusta I septembra I na samom kraju ove godine. Budite pažljivi. Nije mnogo drugačija situacija ni u bračnim vezama, s tim što će partner ovde primeniti veću kontrolu I pritisak na vas. Ako želite da se sve odvija koliko toliko mirno, budite spremni na iskrenost I otvorenost prema bračnom partneru. I bez prevare ćete imati problematike koje morate rešiti, pa nemojte sebi bespotrebno komplikovati život.

Očigledno je da su Škorpije tokom ove godine pod jednim jakim energetskim uplivom koji ih vuče ka strasnim I fatalnim odnosima, tako da će I slobodni dobiti svoj deo “kolača”. Mnogo prilika za avanturu stoji, ali najbolji period za pravu ljubav je u novembru I decembru.

Posao:

Sve do druge polovine godine Škorpije će morati da se u velikoj meri prilagođavaju I možda I pristaju na poslove kojima nisu zadovoljne, a sve radi poboljšanja materijalne situacije I napredovanja. Umnog rada I energetskog trošenja kroz komunikaciju sa drugima ćete imati mnogo više nego što biste želeli, ali obzirom da se čvrsto držite onoga što ste zamislili, budite sigurni da će vam se ovo isplatiti. Na žalost, ništa sada ne ide na lagan način, jer Saturn u vašem polju posla I novca dozvoljava napredovanje samo korak po korak.

Forma preokreta nastupiće kod vas od drugog dela septembra, ali ćete vi put za njih utrti mesecima unazad I to kroz dogovore I pregovore tajne prirode koju ćete imati sa ozbiljnim ljudima koji vas žele u svom poslovnom okruženju. Škorpijama je itekako naglašena promena radnog mesta, zaokreti u poslovanju I učešće u nekim novim radnim sredinama. Neće biti preseka preko noći, jer ćete vi lagano graditi sebi odstupnicu I formirati nove puteve. Finansijski vam je najisplativiji poslednji kvartal.

Zdravlje:

Tokom ove godine ćete lako gubiti energiju I imati padove imuniteta. Potrebno je da se ozbiljnije bacite na neku rekreaciju, mada ćete vi to odlagati do poslednjeg momenta. Bićete skloni da nabacite koje kilo, a mislim da će vam itekako povremeno trebati I ozbiljnija analiza krvi. Alergija na hranu, trovanja.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!