Rak nedeljni horoskop od 27.07. do 02.08.2015.

I vama se apetit otvorio, ali obzirom da je Mars još uvek u tranzitu kroz vaš znak, i dalje morate paziti na svoj osetljiv želudac. Ako već ne možete da odolite đakonijama koje vas mame i ne možete da se odvojite od parčeta čokoladne torte koji tako zamamno miriše – makar povedite računa da se vodite onim – prekidaj kad je najslađe!

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Vaš vladar je Pun u polju kriza, promena, strasti tokom ove nedelje. Obzirom na tranzit Marsa koji je i dalje aktuelan kroz vaše polje ličnosti, čini mi se da vas još uvek drma letnja euforija. Ili možda tek počinje na pravi način? Pojedini Rakovi se grčevito bore da pokrenu neku prošlu emotivnu priču, ali za sada su vaša nastojanja prilično onemogućena. Druga strana hladi i odbija sve vaše pokušaje. Što se onih u dužim emotivnim vezama i brakovima tiče, neke najnapetije momente ste ostavili za sobom. Glupo je podsećati i sebe a i partnera na to. Umesto toga – iskoristite priliku koju vam daje ova sedmica da ponovo probudite PRAVU vatru između vas dvoje. Vodite ljubav, a ne rat.

Posao

U privatnim poslovima mora doći do neke stagnacije tokom ove sedmice, naročito sa projektima koji su ranije pokrenuti, ali zato imate mogućnost pridobijanja novih saradnika i pokretanja jakih poslovnih kontakata. Generalno, ukoliko radite za nekog drugog, imate dosta stabilan period pred sobom. Jako je bitno da budete u pokretu, da razgovarate sa ljudima, da prezentujete svoja razmišljanja i ideje, jer od polovine nedelje imate mogućnost da vas sasluša neko ko će biti spreman da vas podrži. Stvari se mogu pokrenuti na još bolji način nego što ste mislili.

Novac

Pun Mesec u polju novca od drugih ljudi govori da je kraj perioda jačih priliva blizu. Ove nedelje koristite svaku šansu za dodatne zarade, jer će ih biti. Ako nešto dugujete ili ste u zaostatku sa plaćanjem, regulišite ovo što pre.

Zdravlje

U prvom delu sedmice su moguće jače glavobolje, a pojedini čak mogu dobiti i temperaturu. Za vreme najjače aktivnosti Punog Meseca, u četvrtak, petak i subotu – velike oscilacije u raspoloženju, čak i apatičnost i depresija.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK

 

lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!