Detaljan LJUBAVNI horoskop za 2015. godinu

ljubavni horoskop lepotica

Ono što većinu ljudi u horoskopu najviše zanima je ljubav. Šta vašem horoskopskom znaku na polju ljubavi donose zvezde u 2015. godini, pogledajte u narednim redovima. Detaljan i precizan ljubavni horoskop za 2015.

OVAN

U novu godinu ulazite sa jednom vrlo neobičnom planetarnom kombinacijom, koja će u suštini i nijansirati sva događanja na dalje. U vašem znaku se nalazi planeta Uran u napetom aspektu sa Plutonom (ne brinite se, neće vam manjkati uzbuđenja nikako) i još na korak od Južnog Mesečevog čvora.

Sama ova postavka bi govorila o prošlosti, nedavnoj, ili prošloživotnoj, koja se sprema da vas „podseti“ na sebe, ali ova kombinacija je obogaćena i vladarkom vašeg partnerskog polja, Venerom, koja se nalazi u znaku Jarca i isto vuče na „ono što beše nekad“. U ovom slučaju, teško da važi ona rečenica – „prošlosti, molim te, oprosti“ jer kao što su do sada svi vrapci na grani naučili – karma uvek dođe po svoje.

Vaš vladar Mars se nalazi u znaku Vodolije i svojim aspektom „probija“ srce Meseca, pa se spremite i da povredite i da budete povređeni tokom 2015-e, a onima koji su u dužim vezama ili u braku savet – ne uzburkavajte temelje svojih odnosa i čuvajte svoja partnerstva. Odmah u drugom delu januara, kada vaš vladar pređe u znak Riba, vaše polje podsvesti i tajni, a Merkur kao planeta komunikacije krene retrogradno kroz vaše polje prijatelja, eto momenta kada neka bivša ljubav može uspostaviti kontakt sa vama u onom fazonu – eto, samo zovem kao drugar, da vidim kako si i šta radiš….i igranka može da počne….

U februaru se i Venera priključuje vašem vladaru u Ribama, vreme kao stvoreno da uđete u nešto zabranjeno i tajno, neverovatno romantično…samo da nije tog kvadrata Saturna iz znaka Strelca koji upozorava – bićete pozvani na odgovornost, vodite računa o tome šta radite. Venera i Mars zajednički ulaze u vaš znak u drugom delu februara, a društvo im pravi Mesec, e – ovo je već nešto što vredi i za šta se treba boriti – savršeno vreme da neki odnos postavite na prave temelje, a usamljenima odličan period za početke bitnih emotivnih veza, u ovom trenutku Saturn svojim trigonom daje blagoslov – ovo je nešto što je sudbinski dato i što treba prigrliti.

Još jedan značajan momenat dešava se od juna meseca, kada Venera ulazi u vaše polje ljubavi, a Saturn se, u svom retrogradnom hodu, vraća u znak Škorpije. Vreme za prošlost je opet aktivirano. Obzirom da je Merkur opet retrogradan, i to u vašem polju komunikacije, ovo sve daje jasnu sliku – od bivših emotivnih zanosa nećete tako lako pobeći. Venera se u polju ljubavi spaja sa Jupiterom početkom jula i period do pred kraj oktobra najaviće zaista velike pomake na planu emocija, jer će zbog njenog retrogradnog hoda ovaj susret sa velikim benefikom biti zakazan čak tri puta.

Znači, tri prilike ćete dragi Ovnovi imati da dovedete u red svoj emotivni život, da napravite pravi izbor i otkrijete ko vas zaista bezuslovno čini srećnim. Dok su u februaru Venera i Mars zajednički ušli u vaše polje ličnosti, u novembru se dešava drugačija stvar – zajednički ulaze, ali u polje ozbiljnih partnerstava i braka. Pa, neka je sa srećom, i vreme vam je bilo da se smirite…I, da bi začinili ovu godinu – ukoliko ste ostali usamljeni sam kraj 2015-e donosi priliku koju ne treba propustiti. Uživajte dragi Ovnovi.

Pročitajte godišnji ljubavni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA

 

vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

———————————
Ljubavni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

[adsense_inserter id=”12324″]

error: Content is protected !!