LJUBAVNI horoskop za 2015. godinu – ŠKORPIJA

Škorpije imaju razloga za slavlje još od 23.-eg decembra prošle godine, otkako je Saturn izašao posle više od dve godine iz njihovog znaka, ali pošto znamo za „nestašnu“ ćud gospodara vremena, da vidimo da li je spremio neko iznenađenje za njih. Na prvi pogled slika neba pri ulasku u novu godinu obećava, vaš vladar Mars nalazi se u znaku Vodolije, znaku oslobođenja. I to je to. U lošem ste aspektu sa jakom pozicijom Jupitera, vladara polja ljubavi, a spremate sa da „natrčite“ i na Neptuna, koji je opet tradicionalni vladar ovog vašeg segmenta života.

Ovo svakako ne izgleda kao mirna pista za ateriranje u ljubav, ali je dobro što vam je u polju ozbiljnih partnerstava i braka egzaltirani Mesec, koji svojom pozicijom i aspektima govori da ćete da se našetate, nahodate i natrčite pre nego što se istinski i pravo vežete za nekog ili učvrstite postojeći odnos. Ako na ovo dodamo i da će retro Saturn opet nadzirati vaš znak od juna do septembra, jasno nam je da je i ove godine deo karmičkog kolača po pitanju ljubavi serviran za vas na tanjiru. No, hajmo redom…

Odmah u januaru spoj vašeg vladara Marsa i Neptuna u znaku Riba i vašem polju ljubavi i naravno, odmah i napet aspekt sa Saturnom. Emocije će vas lupiti po sred čela, pogotovo što i Venera ulazi u isto polje, a retro Merkur do polovine februara donosi vam neverovatnu želju da se vratite u nečiji zagrljaj po još jednu dozu, iako ste svesni da ove doze plaćate komadićima svog srca. Oni koji se spremaju da uđu u nešto novo u ovom periodu – zaustavite se dok je vreme, ili makar prolongirajte početak do drugog dela februara.

Ukoliko ste uspešno položili prvu karmičku zamku, ulazite u martu u period kada vas emocije ne interesuju, već samo ludilo i dobra zabava, i naravno solidna količina seksa koja će sve ovo začiniti. Samo da je veselo, samo da je burno, i svakako – samo da je bez ikakvih obaveza. Tokom aprila osvajački temperament se dodatno budi, a vaš libido ga u stopu prati. U dužim vezama i brakovima sve poteškoće rešavate sa partnerom u spavaćoj sobi, a slobodni su „naciljali“ osobu koja im se dopada i dali se u akciju.

U maju i junu u vašem polju strasti se održava planetarna žurka, i prvo uspostavljanje kontakta sa prošlošću. Baš ne možete da odustanete….U julu je tradicionalni vladar vašeg polja ljubavi, Jupiter u konjukciji sa vladarkom srca, Venerom u vašem polju karijere. Red posla, red zadovoljstva…baš ono u čemu vi uživate. U avgustu sledi poslednje karmičko iskušenje – da, da, moguće je – ali čini mi se da će ovo biti i najteže prevazići.

Jupiter je u zagrljaju sa retro Venerom, u napetom aspektu sa Saturnom koji se opet smestio u vaš znak, a vaš vladar je u mekom znaku Raka i vi nemate snage da se oduprete. Neka ide život, idemo u još jedan krug, pre nego što zauvek spustite zavesu na pozornicu neke tragikomične ljubavne drame. Samo da je fatalno, pa makar ovo jedva preživeli. Druga polovina avgusta i vladar polja ljubavi Jupiter u znaku Device i vašem polju nada, želja i prijatelja.

Saturn izlazi iz vašeg znaka u drugom delu septembra i sve do polovine novembra sve ide dobro da ne može biti bolje. Verujete li u to? O da….one Škorpije koje su odlučile da ne odustaju od svoje karmičke ljubavi, sada bivaju nagrađene. Obzirom na sumanutu upornost ovog znaka, nije ni čudo što će sudbinska planeta pojedincima progledati kroz prste i servirati im onog za koga su se toliko dugo borili.

Slobodni….kakvi slobodni…od usamljenih Škorpija ni traga ni glasa, ako je neko i ostao bez pravog pratioca, do polovine decembra rešava i ovu matematiku. Jesen ovom znaku donosi početke zajedničkog života, veridbe, venčanja, ali i mnogo ostajanja u drugom stanju. Šta reći – načekali ste se na svoju sreću, sada uživajte punom parom.

Povratak na Godišnji ljubavni horoskop!

error: Content is protected !!