LJUBAVNI horoskop za 2015. godinu – BIK

Ehh… taj Saturn koji je blokirao vaše polje ozbiljnih partnerstava i braka, konačno je izašao iz znaka Škorpije 23.-eg decembra i oslobodio vas, da možete malo da udahnete vazduh što se emotivnih veza tiče. I slika nove godine je dosta povoljnija, jer se Mesec, kao duša, kao najdublja, suštinska emocija, nalazi baš u vašem znaku gde je egzaltiran i ispoljava svoj maksimalno dobar uticaj.

Ipak, Venera kao vaš vladar i planeta kojoj je ljubav drugo ime, nalazi se početkom godine u znaku Jarca, što znači da vas baš neće mimoići u potpunosti kontakti sa prošlošću. To potvrđuje i povratak Saturna u retrogradnom kretanju u znak Škorpije u periodu jun – septembar. Ovu godinu biste vi prvenstveno trebali da shvatite kao vreme „čišćenja“ od onoga što je bilo, koliko god neki odnosi bili privlačni, i koliko god vas stalno uvlačili u začarane krugove karme, vreme je da tome stanete na kraj i izvučete se.

U januaru ste u prilično raskalašnom raspoloženju, pošto ste skinuli teret Saturna sa leđa, kao da želite odjednom da prigrlite sve radosti života i bićete skloni neobaveznim i površnim odnosima. Prve naznake da vas prošlost nije ni malo zaboravila, dobićete tokom februara meseca, dok vaša vladarka Venera bude u egzaltiranom položaju u znaku Riba.

Spoj sa Neptunom donosi ekstazu romantike i emocije koje prosto „sipaju“ iz vas, ali drage moje, dragi moji – eto Saturna koji kvadrira sve ovo, eto prošlosti koja vam donosi ushićenje ali i kaznu.. Ovo je vrlo nezgodno vreme za nova zaljubljivanja, jer od ružičastih naočara koje vam stoje na vrh nosa, nećete videti da ulećete u vezu koja je teška za vas.

Vaše polje tajni ključa od aktivnosti u drugom delu februara i prvom delu marta, ali Bikovi su u itekako dobroj poziciji da od tajne priče naprave jedan ozbiljan i dugotrajan odnos. I Venera i Mars su u vašem znaku od polovine marta do polovine aprila i za one koji su ostali kratkih rukava što se veza tiče, evo odlične prilike da se „skontaju“ sa nekim. Ne odugovlačite i ne bacajte se mnogo u predomišljanja, jer eto od polovine juna Saturna ponovo u polju ozbiljnih partnerstava i braka….malo blokade, čisto da vam dodatno začini ovu godinu.

Pod strogim pogledom Saturna dešava se početkom jula i fenomenalna konjukcija Venere i Jupitera u znaku Lava i vašem polju doma i porodice, temelja….prost prevod bi bio – brakovi i duge veze imaju period oporavka, pa iskoristite ovo vreme da svoju voljenu osobu ušuškate u ljubav, baš onako kako vi znate. Venera ide retrogradno od 25-og jula do 6-og septembra, pa pošto će zagaziti i u vaše polje ljubavi, dajte sve od sebe da ispravite svaku greškicu koju ste napravili prema partneru.

Međutim, prava žurka u polju ljubavi kreće od 9.-og oktobra, Jupiter se tu već smestio i priprema se za boravak od godinu dana, a uz njega su se ušuškali i Venera i Mars…..za Bikove, koji su prošli Sodomu i Gomoru u prethodnih par godina po pitanju ljubavi, ovo je period kada dobijate baš ono što vam je potrebno i o čemu ste maštali…i red je bio da Fortuna baci pogled i na vas. Zvanično, neka počne uživanje…

Povratak na Godišnji ljubavni horoskop!

error: Content is protected !!