LJUBAVNI horoskop za 2015. godinu – RAK

Slika ulaska u novu godinu ne obećava Rakovima baš med i mleko. I dalje je „na snazi“ nezgodni kvadrat Urana i Plutona koji direktno „gađa“ vaš znak, a sada su u ovu igranku uključeni i tranzitni Severni i Južni Mesečevi čvorovi. Situacija izgleda ovako – vaše polje doma i ozbiljnih partnerstava i braka je svakako pod velikim pritiskom…doduše i polje karijere, ali o tome u nekom drugom horoskopu.

Nadu daje to što je vladar vašeg znaka, Mesec, u jakom, egzaltiranom položaju u znaku Bika, vašem polju nada, želja, dobrog duha, pa ćete probleme na emotivnom planu tokom ove godine uspevati da rešite mirom, strpljenjem, istrajnošću, odlučnošću.

Saturn jeste izašao iz vašeg polja ljubavi, ali će se ponovo vratiti u periodu jun – septembar, tako da i vama sledi borba sa duhovima prošlosti. Ipak, ne treba zaboraviti – Saturn u Strelcu nudi oslobođenje – prihvatite i skinite okove sa svoje duše. Već drugi deo januara puni planetama kuću strasti, sa dodatkom retrogradnog Merkura..baš ne možete da odolite da ne odgovorite na poziv „onog nekog“ ko vam je zaheftao srce…otrčaćete po još jednu dozu, pa nek ide život…

Februar je vreme za sanjarenje, ali i za urušavanje snova…šta da se radi, i sami ste videli kako karmičke veze deluju. Ako vas vuče nešto novo, sačekajte drugi deo ovog meseca da biste otpočeli vezu….imaće više šansi za trajnost. U aprilu u brakovima i dužim vezama može doći do potresa…sačuvajte prisebnost, snaga pravih emocija je u ovom periodu izuzetno jaka, sve se da izgladiti i popraviti.

Tokom maja je planeta ljubavi u vašem znaku, ali je zato polje tajni krcato stelijumom planeta, naravno tu je i neizostavni retrogradni Merkur, u naravno napetom aspektu sa Saturnom, koji se, gle čuda, opet sprema da uđe u vaše polje ljubavi. Zvuči poznato, zar ne? Idemo u još jedan karmički krug…Doduše, pošto ovo polje vlada i podsvešću, moguće je da će ova varijanta karmičkog čišćenja biti u vašim mislima, a ne u realnosti, što je ipak za vas bolje, jer ćete na ovaj način lakše proći. Ipak, svakako će vam doneti duboku tugu i žal za nekim lepšim i srećnijim vremenima, kojima na žalost, nije bilo suđeno da traju.

Generalno, Rakovi tokom maja imaju priliku da uđu u nešto skriveno i tajno, ako ste već u odnosu, ne sedite na dve stolice, setite se problema iz aprila i povucite ručnu kočnicu. Ne želite da izgubite osobu koju zaista volite zbog malo žestokog seksa i neobuzdane strasti….zar ne? Od početka jula je u polju ličnih vrednosti najbolji aspekt ove godine – konjukcija Venere i Jupitera, a u tom periodu i Mars tranzitira kroz vaš znak. Za ono što želite i za onog kog volite, spremni ste da se borite sa celim svetom. I treba.

U avgustu Jupiter ulazi u vaše polje pokreta, komunikacije, kratkih putovanja, a tokom oktobra mu se pridružuju i Venera i Mars. Zločesti Saturn je izašao iz polja ljubavi, i Rakovi – ovo je vaše vreme. Uđite u ljubav slobodno, volite slobodno, pokažite emociju slobodno – nema više Saturna koji će vas upozoravati – ne, ne…pazi šta radiš….kajaćeš se…Što je najlepše, ljubav ćete naći tu u blizini, oko vas….čudićete se kako do sada niste primetili baš tu osobu…kako vam je promicala toliko vremena, a sada stoji pred vama, ostavljajući vas bez daha….

U novembru i Venera i Mars u polju doma, zajedno….zar ima nešto lepše od toga? I, na kraju – za one Rakove kojima je ljubav tokom cele godine izmicala, popravni ispit u decembru – planeta srca Venera u srcu Škorpije i polju ljubavi… zgrabite svoju priliku.

Povratak na Godišnji ljubavni horoskop!

error: Content is protected !!