LJUBAVNI horoskop za 2015. godinu – RIBE

Sa Neptunom u vašem znaku (a biće tamo još dosta godina) i kvadratom od strane Saturna, kao planete odgovornosti i sudbine, ulazite u ovu godinu. Vladar polja ljubavi je egzaltiran u znaku Bika, sa dobrim aspektom od planete ljubavi Venere…koja se nalazi, zamislite gde? U znaku Jarca i pod vlašću Saturna. Zvuči simpatično?

Mislite da ćete lako proći kroz ovu godinu po pitanjima srca? Pa, možda i hoćete, ali ćete morati da se povinujete sudbini, da maštarije i nerealne iluzije ostavite po strani, koliko god to bilo bolno za vaše meko srdašce i da prihvatite ono što je najbolje za vas. Obzirom da će tokom ove godine i Jupiter, kao veliki benefik, ući u vaše polje ozbiljnih partnerstava i braka, i vama se spremaju svadbena zvona, koliko god pojedini pokušavali da zapuše uši i da ih ne čuju.

Još jedna višnjica na ovu tortu koju vam karmička planeta sprema – rode su u niskom startu i spremaju se da polete na prvi znak Gospodara vremena. Da, dobro ste razumeli – vreme je za bebe. Pa vi gledajte šta ćete sada. Dobro, uneli smo dovoljnu dozu dramatičnosti, hajmo sada da analiziramo narednu godinu…

Januar i prvi deo februara će naravno doneti podsećanje na prošlost. Obzirom da će i Venera i Mars biti u vašem znaku, možete osetiti onaj vaš najromantičniji, najdublji poriv i želeti da sa bivšim emotivnim partnerom izgradite svoj kutak sreće. Greška! Ono što pokušavate da uradite nema nikakve temelje, prosto rečeno – manite se gradnji kula u vazduhu, i bolje iskoristite drugi deo februara, i svu tu vašu romantičnost usmerite na nekoga ko to zaista i zasluuje.

Mart će i vama doneti želju da emotivno brljekate u okviru posla koji obavljate. Stoji da ćete uspeti da ostvarite svoje želje, ali obzirom da je Uran uključen u celu ovu matematiku, šta da vam kažem sem – neobavezno, neobavezno….avantura je skroz ok…Vaš tradicionalni vladar Jupiter, kreće direktno u aprilu kroz znak Lava, i rekla bih da su ovi aspekti „predigra“ i uvod u romansu koja tek treba da se učvrsti, ali u ovom momentu pravi svoje prve prave korake.

U maju i junu Merkur je retrogradan u polju doma i porodice, oprez sa bračnim partnerom, neke stare svađe i stari problemi mogu isplivati ponovo. Zato je Venera u vašem polju ljubavi, i opet se sprema da vas podseti na emotivnu prošlost, ali bih rekla da je ovo pre aspekt lepih prisećanja nego nekih konkretnijih stvari. Oni koji su u prethodnom periodu ušli u vezu, sada polako ubacuju sve više emotivnih elemenata, a usamljeni se iz petnih žila trude da ostvare neke svoje romantične fantazije. Možda vam i uspe, nije loše vreme za pokušati.

U julu se u polju obaveza i odgovornosti odvija romantična konjukcija Venere i Jupitera, koja će još jednom tokom avgusta biti ponovljena. E, ovo je već ono pravo. Saturn iz znaka Škorpije daje svoj blagoslov i šeretski namiguje. Konačno ste uspeli da ukopčate i shvatite da je osoba pored vas baš ona prava. Dugo vam je trebalo…..U drugom delu avgusta Jupiter ulazi u polje braka i ozbiljnih partnerstava, u ovom trenutku se dešava konačni prekid sa sponama prošlosti i Ribe su spremne da se okrenu na pravu stranu. Prvo ka sadašnjosti, a onda i ka budućnosti, ka odgovornosti i prema sebi i prema partneru, prema porodičnim vrednostima.

U oktobru i sve do osmog novembra u polju braka je stelijum sačinjen od Jupitera, Venere i Marsa. Ako ste se pitali koji je to momenat kada ćete reći sudbonosno „da“ – pa evo, ovaj. Ukoliko se ne strmoglavite odmah u bračni odnos, makar ćete početi da živite zajedno ili da planirate formiranje porodice. Setite se onih roda sa početka teksta….

Ukoliko ste baš bili te hude sreće pa do sada ostali sami i uspešno izbegavali sve prilike za emotivno vezivanje, više vam nema vrdanja. Neko vas je zacrtao i bićete uhvaćeni. Pa dobro, šta se bunite, nije ni to toliko loše. A uostalom, vi i volite kada partner malo dominira…..obzirom da će vam polje strasti biti nakrcano planetama u tom periodu, uživajte punom parom. Vidite da na kraju i nije ispalo toliko loše, zar ne? Uživajte…

Povratak na Godišnji ljubavni horoskop!

 

error: Content is protected !!