LJUBAVNI horoskop za 2015. godinu – VAGA

Naše mile, drage, šarmantne Vage…pa, izgleda mi da kroz ovu novu godinu nećete biti baš toliko fine kao inače. Jeste da vas već duže vreme pritiska kvadrat Plutona i Urana iz polja doma i ozbiljnih partnerstava, ali vi kao da ste pokušavali da izvrdate direktnu konfrontaciju sa onim što vam smeta u partnerskim odnosima.

Obzirom da u ovu godinu ulazite sa Severnim Mesečevim čvorom u svom polju ličnosti, akcenat mora biti na onome što VI želite. Vreme je da se izborite za svoja prava, a vaši partneri ili bračni drugovi mogu biti itekako iznenađeni. Vaša vladarka, Venera u znaku je Jarca, a njen dispozitor Saturn u polju pokreta. Vreme je da se uradi nešto za sebe. Sa jedne strane, ovi napeti aspekti Urana i Plutona će vas gurati, sa druge Saturn blago „ćuškati“ jer pravi lep aspekt na vaš znak. Gurnite šarm i diplomatiju u stranu i pokažite zubiće.

Odmah tokom januara polje ljubavi je aktivno, pa ćete vi, drage moje, dragi moji, biti itekako spremni za akciju. Do polovine februara u istom polju je i retrogradni Merkur, mnogo vrcave i slatke komunikacije, mnogo ćaskanja sa osobom koja vam se dopada…samo upozorenje za one koji su u vezama – Merkur kada je retro itekako zna da se našali, nemojte da vaša poruka upućena nekom drugom stigne do partnera….a šanse postoje i za to.

Vaša vladarka je u februaru u konjukciji sa Neptunom u Ribama i sve puca od egzaltiranih osećanja…nemojte dozvoliti da vas ovi aspekti zanesu, položaj Saturna govori da potencijalnog partnera treba da prestanete da idealizujete, niti je on polubožansko biće niti princ na belom konju sudbinski samo vama namenjen…mnogo je verovatnije da je mangup i baraba koja će se samo poigrati sa vašim osećanjima.

U trećoj dekadi februara i u martu potpuno je drugačija situacija. Venera i Mars su udruženi sa Uranom u vašem polju ozbiljnih partnerstava i u izuzetnom aspektu sa Jupiterom iz znaka Lava. Ako u postojećim odnosima hoćete nešto da raščišćavate – prionite na posao, a za slobodne ovo je odličan period…da uđu u neobaveznu vezu…pa dobro, makar nešto. U svakom slučaju, nećete zažaliti ni malo, ovu vatru i strast pamtićete celog života.

U aprilu se ova strast nastavlja, s tim što imamo zanimljivu situaciju…neki od neobaveznih odnosa mogu početi malo po malo da se učvršćuju, a vas dvoje postajete svesni da ono možda nije bila baš samo strast. Kroz maj i jun, za vreme retrogradnog Merkura, i kod vas imamo situaciju karmičkih povrataka, samo što ćete vi biti više nego skloni tome da podignete neprobojnu barijeru oko sebe.

Na samom početku jula Venera pravi konjukciju sa Jupiterom, odličan aspekt za pravu ljubav…ali je u polju prijateljstava…možda zaista vredi razmisliti o tome, pošto se vaša vladarka u svom retro kretanju opet vraća u isto polje u septembru da bi se zagrlila sa Jupiterom još jednom u znaku Lava. Sedite i dobro razmislite, obzirom da Saturn nekako iz prikrajka potencira na svemu ovome – možda je baš vaša sudbina u „prijateljskim“ rukama….U tom periodu prošli partner priprema još jednu zamku za vas…pokušajte pa vidite, možda se nešto i hm hm…promeni.

U septembru i oktobru duže veze i brakovi doživljavaju još jedno preispitivanje. Retro Merkur je u vašem znaku, i sve ono što ste propustili da kažete, izvolite – imate priliku sada. To što budete rekli možda može doprineti poboljšanju odnosa, ako nastavite da ćutite…samo potencirate na problemu. U novembru je vaša vladarka u vašem znaku, a priključuje joj se i vladar partnerskog polja, Mars. Ne kaže se za džabe – sve je dobro što se dobro završi…i najburnije „kombinacije“ mogu naći mir i spokoj, samo ako se potrude. Bravo, drage Vage.

Povratak na Godišnji ljubavni horoskop!

error: Content is protected !!