LJUBAVNI horoskop za 2015. godinu – VODOLIJA

Haleluja! – uzbuđeno kliču Vodolije na ulasku u novu godinu. Mračni Škorpionsko Saturnovski vek (izgledalo je kao večnost, jel da) konačno je završen. Sloboda! Ahem…ahem….ne znam da li još treba dizati baš toliku pompu, obzirom na to da će, o zaboravne Vodolije, Saturn da se vrati u znak Škorpije u periodu jun – septembar. Promakao vam je taj detaljčić….

Za vas doduše kruži priča da se rađate kao zaboravni (neki zlobnici bi rekli da vam je Alchajmer urođen, ali ja ne, nikako) ali zaboraviti toliku planetu…cccc….i tako lepe njene prstenove…Hm..što se tih prstenova tiče, drage moje, dragi moji, jeste li spremni da iskusite nešto što još uvek niste probali – brak? Ne, ne, nije šala, ne zaboravite da vam je Jupiter u polju ozbiljnih partnerstava i braka…nije mučenik mogao da ispolji svoj uticaj prethodne godine, zbog Saturna naravno, ali ova godina je već potpuno drugačija priča.

Ding-dong…već čujem svadbena zvona…no, hajmo redom natenane…Odmah u januaru u vaš znak ulazi planeta ljubavi Venera, a zajedno sa njom će biti i vladar polja ljubavi, Merkur, u retrogradnom hodu. Pitate se šta sad pa ovo znači i što su ti neki bivši navalili kao šašavi da vas kontaktiraju i podsećaju na sebe. Ovo će vam baš dići raspoloženje, pogotovo kada shvatite da u potpunosti vi upravljate situacijom. Proberite šta valja, ako nečemu uopšte vredi posvetiti iole pažnje, i nastavljamo dalje…U februaru nemojte drage Vodolije da mešate posao i ljubav….koliko god privlačno izgledalo u početku, verujte mi da će vam se obiti o glavu.

Samo se setite teških emotivnih situacija iz prethodnih par godina i sve će vam biti jasno…pa zar hoćete još jednu Saturnovsku priču? Zato je mart mmm odličan..vaš tradicionalni vladar Uran okupio je oko sebe u polju kontakata, susreta, komunikacije, društvo Venere i Marsa i pravi vrlo obećavajući aspekt na vaše polje ozbiljnih partnerstava i braka i Jupitera koji se nalazi u njemu. E, sada bez oklevanja, samo hrabro napred, neka bude gromovito, neka bude električno!

U aprilu pitanja doma i porodice, dolaze na dnevni red, a biće vam najveće zadovoljstvo da sa voljenom osobom uživate u opuštajućim momentima. U maju je vladar polja ljubavi Merkur, baš u ovoj kući, ali u svom retrogradnom hodu. Obzirom na aspekt sa Saturnom, zauzdajte sebe ako osetite poriv da izađete u neobaveznu pričicu i na sokić sa bivšim emotivnim partnerom….daleko mu lepa kuća. Ovaj aspekt vam je dozvoljeno da iskoristite samo na provod, na zabavu, na uživanje, da se podsetite kako to izgleda iskoristiti na najbolji način svaki momenat života…

Prvog jula najsrećniji aspekt ove godine, konjukcija Venere i Jupitera, pada baš u vaše polje braka. Jeste da se u tom trenutku Saturn već vratio u Škorpiju, ali ovog puta samo da ispravi ono što vas je prošle godine blokirao. Da, da, sada ga nećete zvati Mučiteljom, već zahvaljivati sudbini na ovim momentima…Želite veridbu – tu je, želite brak – tu je, zajednički život sa partnerom – ma evo, tu je…Saturn u ovom momentu ispunjava želje…

U avgustu je retrogradna Venera u polju strasti, a obzirom da će isto polje obogatiti i ulazak Jupitera u drugom delu ovog meseca…uhh kakvo vas uživanje čeka…malo mračnih, fatalnih, izluđujućih ljubavi i susreta…U drugom delu septembra i kroz oktobar u ovom polju biće stelijum planeta, oni koji nisu baš planirali da se udaju i žene u ovoj godini, makar će imati vanrednu priliku da divljom strašću i dubokom ljubavlju vežu nekog za sebe. Samo polako, natenane, Saturn u ovom trenutku svojim pogledom miluje vaš znak i podržava vas.

Novembar i decembar su meseci malo neumerene i eksplozivne energije, nemojte je trošiti na rasprave sa voljenom osobom, već na neki mnogo ahm…pametniji način. Ili makar na sport….Godina koja obećava, i za divno čudo – i ispunjava obećanja.

Povratak na Godišnji ljubavni horoskop!

error: Content is protected !!