LJUBAVNI horoskop za 2015. godinu – DEVICA

Device u ovu godinu ulaze sa vladarom znaka Merkurom, u polju ljubavi u konjukciji sa Venerom i dobrom aspektu sa Mesecom u plodnom znaku Bika. Izgleda vrlo obećavajuće, zar ne? Međutim, ono što moramo primetiti je da čuveni kvadrat Urana i Plutona zauzima vaša polja strasti i ljubavi, pa bi se na osnovu ovoga moglo konstatovati da je prethodni period bio pa….vrlo neobavezan za vas. Niste imali niti posebnu volju niti želju da se čvršće obavežete, hteli ste da okusite i iskusite sve, da budete nevaljali i da se provedete.

No, Saturn je početkom ove godine u vašem polju doma…i to u napetom aspektu sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ozbiljnih partnerstava i braka….i šta nam to govori…paaa…recimo da je vreme za odgovornost, da je vreme da se korenje pusti i da je vreme da se vežete, koliko god pokušavali da izvrdate i pobegnete od toga. Naravno, karmička i sudbinska planeta traži svoje, a to je da prestanete da letite i aterirate za stalno u nečiji zagrljaj, da oformite porodicu i da počnete da planirate budućnost.

Obzirom da će i Jupiter, vladar vašeg polja doma i porodice, od polovine avgusta posle dvanaest godina biti u vašem znaku…šta da vam kažem, vreme vam je….Pritisak kroz emotivne odnose kreće već u drugom delu januara, kada će biti jako teško da se uskladite sa voljenom osobom…kao da uvek kažete potpuno pogrešnu stvar….možda je to zbog toga što vaš vladar ide retrogradno? U februaru imamo prvi karmički aspekt, ali je verovatno da ćete uspeti da se izmigoljite i pobegnete na vreme.

Za slobodne drugi deo ovog meseca može doneti romansu o kojoj ste samo do sada mogli da maštate…obzirom na tempo dešavanja na dalje, ne bi me iznenadilo da vas ovo dovede do braka odmah tokom ove godine. U martu opšta gužva u polju strasti…za divno čudo, sve vam je otvoreno, upustite se, Saturn na celu ovu igranku kaže – podržavam, izluftirajte se malo, pre nego što vas pritisnem. April je divno vreme za vas, uživajte, uživajte, uživajte.

Kroz maj i jun imamo još jedno retro kretanje vašeg vladara Merkura, i to u momentu kada Saturn grabi ponovo ka znaku Škorpije, a u vašem polju tajni se nalazi Jupiter, ka kome kao magnetom privučena hita planeta ljubavi Venera. Ovo Devicama donosi zaista bitan momenat…kada je lako moguće da prošlost koju ste pokušavali da potisnete, iz sve snage „lupa“ po vratima vašeg uma. Pošto je Venera retrogradna tokom avgusta i pravi ponovo sastanak sa Jupiterom, ova dva meseca su onaj, prelomni trenutak – ili ćete nekog bivšeg zauvek izbaciti iz glave i iz srca, ili ćete dozvoliti da vas okupira opet….

Što je najinteresantnije, neke od ovih „povratničkih“ veza itekako imaju dobre prilike da se pretvore ponovo u stabilan odnos, pa čak i u zasnivanje porodice. Šta ćeš, sudbina….U drugom delu ovog meseca i Jupiter ulazi u vaš znak, a u stopu će ga pratiti tokom septembra Mars, a tokom oktobra i Venera. Mhm…divno za osvajanje, imate šarm, imate lepotu, imate energiju, imate akciju, imate podršku najvećeg benefika među planetama….ko ovom savršenom koktelu može da odoli?

Za one u vezama – Saturn pocinje lagano da presira od polovine septembra…sat vladara vremena otkucava polako…tik…tak…sprema ti se brak….Za ovu akciju birajte oktobar i novembar. I u decembru, za one koji su do sada ostali kratkih rukava, neko iz okoline, komšiluka, sprema utešan zagrljaj. Da u narednu godinu ipak uđete ušuškani u okrilje ljubavi.

Povratak na Godišnji ljubavni horoskop!

error: Content is protected !!