LJUBAVNI horoskop za 2015. godinu – BLIZANCI

I Blizanci će okusiti svoj deo „kolača“ koje sudbina i karma spremaju i za ovu godinu. Novu započinjete sa svojim vladarom Merkurom u konjukciji sa vladarkom polja ljubavi, Venerom, u zagrljaju u znaku Jarca. Da li treba da napominjem da ovim znakom vlada Saturn, sudbinska planeta, koja se nalazi u vašem polju ozbiljnih partnerstava i braka?

U vašem polju ljubavi se nalazi i tranzitni Severni Mesečev čvor, koji samo dodatno baca akcenat na sve ono što će se na emotivnom planu tokom ove godine dešavati. Pripadnici ovog znaka su se u priličnoj meri „provukli“ kroz zemljotresne događaje od strane Urana i Plutona, a ni Saturn u tranzitu kroz Škorpiju nije uspeo da vas potkači. Izgleda da ćete prvi njegov uticaj osetiti baš vezano za ljubav i emotivna partnerstva.

Ova godina vam donosi fokus na to – oni koji su usamljeni već duže vreme sada kroz njega uspevaju da ostvare jako i stabilno partnerstvo, a oni koji su već u emotivnim odnosima imaće preispitivanje čvrstine svojih veza. Vaš vladar u retro kretanju kroz znak Vodolije u periodu drugi deo januara – prvi deo februara, pokrenuće vas da ponovo kontaktirate nekog koga niste odavno čuli a za koga vas još uvek vezuje nešto duboko iznutra.

U martu mesecu od druženja može da vas zaboli glava jer postoji velika verovatnoća da se posle vesele noći pune zabave probudite u prijateljskom zagrljaju i prijateljevom krevetu. Jeste da ste čuveni i veliki veseljaci, ali ovo može biti nešto zbog čega ćete se kajati. U aprilu vladarka srca, Venera, ulazi u vaš znak i pravi opoziciju sa retro Saturnom iz polja partnerstava…ako se do sada niste susreli sa „onim nekim sudbinskim“ ili potražili bivšu ljubav koja vam i dalje srce mori, eto prilike da se uvalite u problem. U isto vreme počinju da se naziru i prve nezgodne pukotine u partnerskim odnosima. Krpite ovo dok je vreme.

Maj može biti prilično potresajuć za duže emotivne veze i brakove, Merkur ide retrogradno kroz vaš znak, u kome se u tom trenutku nalaze i ratoborni Mars i Sunce, sve u jednom lepom i napetom aspektu sa istim onim Saturnom koga pominjemo non stop. Ukoliko u aprilu niste rešili probleme, u maju će vam oni izaći na nos. Pa, nek je sa srećom i budite mudri.

Situacija se stišava kada se polovinom juna nezgodni Saturn vrati u znak Škorpije, a vi zalepršate ponovo, i to sa planetom ljubavi u polju komunikacije i susreta. Koristite svoj neodoljivi šarm u ovom periodu, jer najbenefičnija kombinacija Venere i Jupitera početkom jula donosi vam ah tu ljubav….

Plovite kroz avgust na krilima ljubavi, a u prvom delu ovog meseca zov ljubavi iz prošlosti neće moći da zanemare ni oni pripadnici znaka koji su do sada uspevali da ga „eskiviraju“. Ne kaže se bez razloga – ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji. Pa kakva bi ovo godina bila bez daška patnje i čežnje za onim čega više nema, dug ljubavi se mora odužiti. Za one u vezama ovo je vreme kompromisa, dogovora, planiranja na dalje.

Mali savet – ukoliko ste sami, u ovom periodu se može pojaviti osoba koja će vas dići u nebesa…ne zaboravite, sve velike karmičke priče počinju baš tako….Jupiter u avgustu ulazi u polje doma, a u oktobru mu se pridružuju i Venera i Mars. Vreme je za veridbe, za venčanja, za porodicu. Prošli ste teškoće i sada je potrebno da se odgovorno posvetite osobi koju volite. U novembru su i Venera i Mars u polju ljubavi, pa vi dragi moji koji ste bili pomalo lenji tokom ove godine, sada se aktivirajte i prigrlite pravu ljubav.

Povratak na Godišnji ljubavni horoskop!

error: Content is protected !!