LJUBAVNI horoskop za 2015. godinu – JARAC

Novu godinu započinjete sa planetom ljubavi u vašem znaku u dobrom aspektu sa Mesecom iz polja ljubavi i znaka Bika. Odlično. Ovo samo govori da je ova godina ipak namenjena da vas po pitanju emocija stabilizuje i donese vam ono što želite. Doduše, Pluton je i dalje u vašem znaku i napetom aspektu sa Uranom iz polja doma, porodice, korena, tako da ovde nećete moći da zaobiđete probleme. Ali obzirom na vašu strpljivu i upornu prirodu (pa nije vam za džabe Saturn vladar) postoje zaista velike mogućnosti da krajnjim rezultatima pri kraju 2015-e budete zadovoljni.

A Saturn…ma, vi ste od rođenja naučili da živite pod njegovim uticajem i ne vidite zašto svi dižu toliku frku oko toga gde je i kakve aspekte pravi. U vašem polju podsvesti je, eto. Da, znam, to će samo doprineti tome da budete disciplinovaniji i jači…ako je to ikako moguće. Februar vam donosi priliku da ljubav potražite tu negde u vašoj blizini….iako ste jako privučeni ovom osobom, podsvesno osećate da ne bi bila dobra za vas…i tu ste u pravu. Saturn u vašem polju koje između ostalog vlada i intuitivnošću šalje upozoravajuće signale…sve što izgleda toliko dobro na prvi pogled, verovatno krije gomilu loših stvari iza. Poslušajte sebe.

U drugom delu februara i martu dešava se poslednji kvadrat Urana i Plutona, za koji smo rekli da pogađa prvenstveno porodične odnose. Pošto će u polju doma tada biti i Mars i Venera, ovo obećava nezgodne situacije i suočavanja sa bračnim partnerom. Izdržite dragi Jarčevi, nakon ovog perioda Uran kreće dalje i neće vam više praviti toliko problema. Tada i vaš vladar Saturn kreće retrogradno, imaćete više strpljenja nego inače i odlagati poteze koji bi mogli dodatno poremetiti situaciju. Bravo za vas.

U aprilu su Mars i Venera u vašem polju ljubavi i znaku Bika, veze funkcionišu mirno i bez ikakvih opterećujućih elemenata, a ovo je savršeno vreme da se slobodni zaljube. Jako, žestoko,duboko, strasno. Ne brinite se, em je sreća na vašoj strani, em tranzitna Lilit, crni Mesec, iz znaka Device, miluje vaš znak i daje vam onu jednu zavodničku notu i pogled u kome se kriju sve tajne ovog sveta….i sve čari seksa…Pošto i Jupiter u vašem polju seksa i strasti tada kreće direktno i samo dodatno uvećava celu ovu situaciju, šta reći – znali ste da ste bomba, samo je neko trebao da nađe pravu šifru za detoniranje.

Venera ulazi u vaše polje ozbiljnih partnerstava i braka tokom maja, drugi deo ovog meseca donosi vam preko posla kontakt sa osobom koju ste sigurno i ranije primetili, ali tek sad imate pravu mogućnost da joj priđete. Još jedna fatalna ljubav na vidiku, ali obzirom na to pod kakvim se tranzitom planeta dešava, sigurno je da vam u njoj neće faliti drama. No, jednom se živi, a vama se već smučilo da stalno nešto čekate.

Polovinom juna vaš vladar se vraća u Škorpiju, a u vašem polju strasti dolazi do konjukcije planete ljubavi i Jupitera. Lepo sam vam rekla na početku teksta da je ovo vaša godina za ljubav. Ili za strast…ma, jedno te isto. I agust će vas obradovati ulaskom Jupitera u vama srodan znak Device, što znači da ste u narednih godinu dana pomilovani ovim blagorodnim uticajem. I red je bio posle onolikog nerviranja i stresa kroz prethodne godine. Još malo strasti tokom septembra, ali oni u dužim vezama i brakovima neka zapamte da je ovo period kada moraju povući ručnu kočnicu….inače, velike su šanse da će vaš partner shvatiti da ste bili jako, jako nevaljali.

U oktobru i novembru imate stelijum koji čine Venera, Jupiter i Mars, u znaku Device i vašem polju planova, stranaca, ekspanzije, širenja…ukoliko ste propustili sve prilike za emotivnu sreću, evo dokaza da ne možete ostati usamljeni tokom ove godine. U decembru je Venera, planeta ljubavi, u polju tajni i znaku Škorpije….opet upozorenje za one koji žele da održe postojeće odnose – zabranjeno voće je slatko, primamljivo, neodoljivo…ne zaboravite iz kog znaka dolazi – Škorpijina žaoka se obično kasno primeti….ne započinjite sledeću godinu problemima.

Povratak na Godišnji ljubavni horoskop!

error: Content is protected !!