LJUBAVNI horoskop za 2015. godinu – LAV

Ono što je prvo primetno pri ulasku u novu godinu jeste Saturn u vašem polju ljubavi…dobro ste osetili njegov uticaj u prethodne dve godine, i ovo na prvi pogled može izgledati prilično strašno. Međutim, planeta karme će u znaku Strelca biti mnogo blagonaklonija prema vama i jedino što će na kraju godine biti važno jeste da će se vaše emotivne veze učvrstiti, ojačati i stabilizovati.

Vi ćete tokom ove godine upoznati i osobe značajne za vaš dalji ljubavni život, i započeti neke dugotrajne odnose. Nemojte samo da zaboravite da će taj isti Saturn biti u napetom aspektu sa Neptunom iz polja strasti – upozorenje za drage nam Lavove – ukoliko dozvolite da zalutate u tajni ili zabranjeni odnos, vođeni ludom željom za nekim, dobićete packe….od Saturna. Ipak, bez daška karme nećete moći da prođete….samo malo, ne brinite se….sve do polovine avgusta Jupiter u vašem znaku vas čuva od njegovog najtežeg uticaja.

Godina će početi dosta burno – u drugom delu januara planeta ljubavi jeste u vašem polju partnerstava i braka, ali je tu i retrogradni Merkur, pa će neki problemi od ranije „isplivati“ i biće potrebno rešavati ih. Koliko odmah. U februaru u polju strasti stelijum planeta, pa se potrudite da budete dobri vi koji ste u vezama, i to makar u prvoj polovini meseca, jer lako možete biti viđeni od strane osoba koje će najprijateljskije vašem voljenom biću ispričati sve. Pa zašta prijatelji služe nego da u ovom trenutku donesu problem?

U martu trigon Urana, Venere i Marsa sa Jupiterom u vašem znaku doneće neke vatrene početke i iskrice pri novim poznanstvima. Ne okolišajte, zgrabite svoju priliku za sreću. April i planeta ljubavi u vašem polju karijere, a vladar vašeg znaka, Sunce, u znaku Ovna. Odmah ćete zaboraviti onu čuvenu rečenicu da ljubav i posao ne treba mešati….šta ne treba, odmah stupate u akciju.

Evo i maja i karmičke „klopke“….Venera je u znaku Raka, prošlost se uvlači u misli, vi smatrate da ste dovoljno jaki, da ste preboleli i da neće biti ništa strašno ukoliko se javite onom bivšem bitnom, čisto da vidite kako je i šta radi….ne zanima vas ništa više od toga…možda i da popijete kaficu, najprijateljskije moguće…da evocirate uspomene…ukopčali ste, jel da? Veeeeelika greška! Ne zaboravite da polovinom juna retro Saturn opet ulazi u Škorpiju i kreće da kvadrira vaš znak…Prošlost može da razvali vrata za koja ste mislili da ste ih osigurali sa sto lanaca i katanaca….

Divnu konjukciju Venere i Jupitera koja će se dogoditi čak dva puta u vašem znaku, a prvi put u julu mesecu, iskoristite za NOVE ljubavi, nemojte ih trošiti na stare….ko je još od prošlosti video neke vajde….Dragi moji, u ovom periodu niko, ali baš niko neće moći da odoli vašim čarima, naciljajte metu i pravac u zavodnički pohod….U avgustu Venera, ovog puta u retrogradnom hodu, pravi opet konjukciju sa Jupiterom u vašem znaku, ali su tu sada i Sunce i Mars.

Prost prevod – ako ste u prvom izvlačenju ostali bez osobe za koju ste zainteresovani, ovo je još jedna prilika da joj pokažete kako Lav osvaja….dobiće kraljevski tretman i kraljevsku ljubav na tanjiru. Svo to vreme, Saturn, kao planeta sudbine i karme pokušava da umeša prste u celu ovu priču…ponavljam ono od malopre da se ne vraćate prošlosti….na žalost od sudbinskih ljubavi vas baš niko ne može sačuvati….ako vam je zaista namenjeno, možete bežati koliko god hoćete….

Poslednja tri meseca u godini donose relativno mirnu situaciju, bez posebnih dešavanja, ovo je ono vreme stabilizacije koje ste čekali. Otplivaše nam Lavovi u bračne vode. Pa, neka je sa srećom.

Povratak na Godišnji ljubavni horoskop!

error: Content is protected !!