LJUBAVNI horoskop za 2015. godinu – STRELAC

Slika neba za Strelčeve pri ulasku u novu godinu – Saturn je u vašem znaku. Tačka. Ovo je sasvim dovoljno da se sve tokom naredne godine, naravno sudbinski i karmički, zakukulji i zamumulji. Večita deca, kako često nazivamo pripadnike ovog znaka, dobijaju planetu odgovornosti kao pratioca. Vreme da odrastete jeste došlo. Nemojte zaboraviti ipak da Saturn nagrađuje sve koji se povinuju njegovim zahtevima…doduše, nagrada dolazi sporo, ali ono što ova planeta da, uvek ima čvrst temelj, stabilnost i trajnost.

U polju ljubavi Uran u konjukciji sa Južnim Mesečevim čvorom samo dodatno govori o tome da su prošla zaduženja na emotivnom planu na redu da ih okajete. Verovali u reinkarnaciju i prošle živote ili ne, isto vam se hvata, karmička planeta uvek nađe pravi trenutak da naplati dugove ljubavi. Pa, dobro došli na emotivnu pozornicu spremljenu samo za vaše uživanje…ahm…ahm…da, uživanje. Dobro je što će sve do polovine maja, dok se Saturn ne vrati u znak Škorpije, vaš vladar Jupiter u znaku Lava imati dosta jak uticaj i vaditi vas iz kojekakvih karmičkih zamki.

Oni u vezama i brakovima oprez, oprez, oprez tokom drugog dela januara i prvog dela februara…ukoliko imate zanimaciju sa strane vodite računa, partner će primetiti vaše zamagljene poglede i duboke uzdahe i sabrati dva i dva. Možete itekako biti pritisnuti uza zid dokazima, pogotovo ako volite da čuvate prepisku ili poruke od skrivenog vam vašeg emotivnog zanosa. No, no, nemojte odmah na početku ovu godinu da začinite sudbinskim packama.

U martu je vaše polje ljubavi puno – Uran, Mars i Venera i sve to u fenomenalnom trigonu sa vašim vladarom Jupiterom. Vatreni Strelčevi „nafilovani“ ovom uzbuđujućom i neverovatno dobrom energijom zaboraviće na svaku vrstu opreza i puni ushićenja zapevati – Ne može nam niko ništa, jači smo od subine….E, da…lakomislenost vam se više puta obila o glavu, s tim što tada nije bilo Saturna u vašem znaku koji neumoljivo hvata svaku vašu greškicu. Za one koji svoje veze žele da sačuvaju, neka se spuste malo na zemlju u ovom periodu.

Za slobodne ekstaza – našli ste onog pravog, onu pravu, spoj strasti, emocija, savršenstva i lagano plivate na sedamdeset i sedmom nebu. Obično velike i jake karmičke priče započinju baš ovako….patnja ipak dolazi kasnije…U aprilu vaš vladar Jupiter kreće direktno i život izgleda da ne može biti lepše. Iako će u vezama prvi sitniji problemčići i hladan tuš krenuti već pred kraj ovog meseca, prava dešavanja u polju partnerstava se dešavaju u maju i junu, kada tlo počinje da se ljulja u vezama i brakovima. Najgora moguća reakcija je svađa, jer će dovoditi samo do još veće turbulencije u odnosima.

Niste zaboravili šta Saturn u vašem znaku traži? Strpljenje, strpljenje, strpljenje. Samo mirno, odmereno i pažljivo da biste izašli nepovređeni iz svega ovoga. U drugom delu juna ova planeta vas napušta i seli se u komšiluk kod Škorpija, i vi imate jedno fenomenalno i opuštajuće leto, koje će trajati sve do polovine septembra. Nema zločeste planete da vas nadgleda i opterećuje, uživajte punim plućima.

U julu i prvoj polovini avgusta iskoristite primamljive i vatrene aspekte Venere i Jupitera i uđite u jedan odličan, neopterećujuć odnos koji ima velike šanse da se zadrži u vašem životu. U drugom delu septembra dobro razmislite pre nego što dozvolite nekom da vas zavede. Iako će vam na prvi pogled izgledati da ste pronašli osobu svog života, ovo samo može ostati jednonoćna avantura, a vaš Princ na belom konju verovatno vam se neće više nikada javiti. Da, Saturn je u tom periodu ponovo u vašem znaku…i njegova osnovna simbolika je da se naučite odgovornosti…i prema sebi i prema ljubavi. Naučite da odolite strasti i da kažete „ne“.

U septembru i oktobru sve ide kako treba, samo se pazite neplaniranih trudnoća….U novembru Strelčevima ide sklapanje brakova i učvršćivanje nestabilnih veza, a decembar donosi tajnu romansu kao uvod u narednu godinu.

Povratak na Godišnji ljubavni horoskop!

error: Content is protected !!