Trendy makeup ove jeseni: elegancija i drama!

trendy makeup

Jesen uvek donosi priliku za osveženje makeup rutine. Ove sezone, dominira smeli i sofisticirani makeup, uz suptilne naglaske koji ističu prirodnu lepotu. Evo nekoliko glavnih trendova koji će vladati ove jeseni!

Makeup trendovi koji će vas osvojiti

Smokey eyes

Nikada u potpunosti ne izlazi iz mode, smokey eyes, ove godine dolazi u bogatijim tonovima smeđe, bronzane i šljive. Fokus je na mekom blendovanju senki i dodavanju metalik akcenata. Za večernje izlaske, eksperimentisanje sa šljokicama i dubljim nijansama može dati vašem izgledu novu dimenziju.

Burgundy usne

Burgundy je boja sezone a tamni ruževi su uvek jesenji must-have. Intenzivne nijanse burgundy i tamnocrvene boje čine usne senzualnim i sofisticiranim. Mat finiši su i dalje popularni, ali sjajni ruževi sa hidratantnim efektom takođe postaju popularni.

Glowy, prirodan ten

Trend „no-makeup“ izgleda i dalje je snažan, ali ove jeseni dobija novi sjaj. Fokus je na savršenom tenu, sa neprimetnim puderom i svetlucavim highlighterom koji daje licu zdrav sjaj. Prirodna, sjajna koža je osnova svakog makeup looka, uz korišćenje laganih toniranih krema ili seruma sa blagim prekrivanjem.

Grafički ajlajner

Za one koji vole eksperimente, grafički ajlajner je neizostavan deo ove sezone. Oštro iscrtane linije, mačkaste oči uvek privlače pažnju. Kombinujte crni ajlajner sa jarkim bojama poput ljubičaste, teget ili zelene za još hrabriji efekat.

Obrve u fokusu

Obrve su važan element svakog makeup looka. Trend gustih, ali prirodnih obrva dominira, sa pažljivim češljanjem i popunjavanjem praznina olovkom ili senkom za obrve. Laminirane obrve nastavljaju da budu jedan od omiljenih beauty trendova.

Bronzani tonovi

Bronzer je ključni proizvod ove jeseni, ali u mekim, zemljanim tonovima koji daju licu prirodan izgled. Bronzani tonovi se nanose ne samo na obraze, već i na kapke. Uparite ih sa zlatnim ili bakarnim senkama za oči za dodatnu toplinu.

Ove jeseni, makeup lookovi su kombinacija prirodne elegancije i smelih elemenata. Bez obzira na to da li preferirate jednostavan, svež izgled ili dramatične transformacije, nešto što je trendy sigurno će odgovarati i vašem stilu i osobenosti.

Pogledajte i: Boje kose u trendu ove jeseni.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!