Bavimo se i…

Naš tim čine profesionalci iz oblasti marketinga i menadžmenta, programeri, inženjeri zvuka i profesionalni snimatelji i montažeri. Da li su vam potrebne neke od naših usluga?

Osim vođenja portala Lepotica.rs, bavimo se i:

  • izradom web sajtova
  • profesionalnim vođenjem Facebook stranica i YouTube kanala (community management)
  • izradom originalne autorske muzike za reklame i video materijale (na YouTube-u)
  • snimanjem video materijala
  • pisanjem PR objava i tekstova za blogove kompanija.

Potreban vam je sajt, a nemate veliki budžet? Treba vam jednostavna funcionalnost ili složenije mogućnosti. Želite da vas sajt izgleda lepo i pregledno. Izrađujemo sajtove po vašim zahtevima i potrebama. Danas je nemoguće zamisliti bilo čije poslovanje bez internet sajta. On je danas vaše ime i ono za šta će vas klijenti i poslovni partneri prvo pitati. Živimo u brzom vremenu i svako želi da se informiše onda kada ima vremena, a ne kada vi želite da ga o tome obavestite.bavimo-se-jos-i

Osim izrade website-ova, bavimo se i profesionalnim vođenjem Facebook stranica za klijente. Ukoliko želite da animirate svoju ciljnu publiku na pravi način, potrebno je da poznajete internet marketing i društvene mreže. To nije samo dnevno ažuriranje stranice. Facebook stranica je prezime vaše komapnije. Takođe, osim Facebook stranice, možemo voditi i vaš YouTube kanal. Budućnost web-a je u video medijima.

Još jedna oblast u kojoj smo dobri je audio i video produkcija. Imamo tim iskusnih profesionalaca koji vam može pomoći ukoliko vam je potrebna muzika za vašu reklamu ili video koji ćete plasirati na YouTube-u (ne smete koristiti tuđu muziku u svom video materijalu, jer to predstavljka kršenje autorskih prava) ili vam je potrebno snimanje video materijala.

Pisanje tekstualnog sadržaja za portale, blogove i sajtove kompanija se u mnogome razlikuje od tradicionalnog marketinškog pisanja. Da bi vaš sajt bio “živ” i dobro pozicioniran na Google-u i drugim pretraživačima, potrebno je da stalno dodajte nov i kvalitetan sadržaj. Ukoliko ne znate kako da napišete kvalitetan tekst i osmislite PR objavu, mi znamo.

Kontaktirajte nas i bićete zadovoljni:  [email protected].

P.S. Neka klijenti pronađu vas a ne vašu konkurenciju!

 

error: Content is protected !!