Lice

Šta je nadogradnja trepavica?

Nadogradnja trepavica je postupak u kome se trepavice u snopićima ili dlačicama lepe kožu između prirodnih trepavica ili na prirodne trepavice, dajući gustinu i dužinu trepavicama. Lepljenjem dlačice na dlačicu, postiže se prirodniji izgled u odnosu na one u snopovima. Tretman traje od 1 do 3h, a korekciju je potrebno uraditi na 15 dana.

Šta je bojenje trepavica?

Bojenje trepavica je tretman u kome se na prirodne trepavice nanosi boja pomešana sa rastvorom (hidrogenom) nakon čega trepavice izgledaju punije i vidljivije jer ih boja istakne. Postupak traje 10-15 minuta.

Šta je hijaluron?

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u koži i služi za održavanje tonusa i hidriranje kože. Njegovim ubrizgavanjem se podmlađuje koža i uklanjaju bore, ali i koriguje oblik i veličina usana i jagodica. Ova metoda je zbog svoje jednostavnosti i bezbednosti dobra alternativa plastičnoj hirurgiji. Procedura nije neprijatna jer se daje lokalna anestezija u kremi, a nakon tretmana se eventualno mogu javiti blaga otečenost i osetljivost. Efekat je odmah vidljiv.

Šta je hemijski piling?

Hemijski piling je metoda koja se koristi za lečenje bolesti kože (akne, komedoni,..), uklanjanje pigmentacije od sunca, kao i za podmlađivanje. Procedura se sastoji od nanošenja rastvora kiseline čime se otklanja oštećeni sloj kože da bi ona obnovila, a po snazi svog delovanja postoje: površni, srednji i duboki hemijski pilinzi. Za optimalne rezultate potrebno je uraditi 3 do 6 tretmana.

Koji tipovi kože postoje?

Postoje: suva, masna, kombinovana i osetljiva koža. Pod osetljive kože takođe se podvede i kuperozna i kapilarna koža.

Šta je osnovni higijenski tretman lica?

Higijenski tretman je osnovni tretman čišćenja lica. On podrazumeva: uklanjanje šminke i čišćenje kože, piling, masažu pod vapozonom dok se koža pari, čišćenje mitisera, akni i sl., zatvaraje pora i masku sa masažom prema tipu kože.

Šta je mini val trepavica?

Mini val trepavica je tretman kojim se trepavice trajno uvijaju, pa izgledaju duže, a u kombinaciji sa bojenjem i gušće. Tako da posle njega nije potrebno da se šminkate, a i ako to činite, koristićete manje maskare a postići mnogo bolji efekat. Tretman je potpuno bezbedan jer su preparati napravljeni da čak mogu i da uđu u oko.

error: Content is protected !!