“Fairy Nails” je novi manikir trend za ljubiteljke šljokica

fairy nails
Instagram/Printscreen

„Fairy manikir“ je najnoviji način da otkrijete svoju unutrašnju Zvončicu, a da ne pominjemo da je ovo najlepši manikir trend trenutno. Veoma je suptilan za svakodnevno nošenje, ali i dovoljno svečan za formalaen događaje, jer dodaje dašak šljokica u svaki look. Svaki „ozbiljni“ outfit možete „razbiti“ šljokicama na noktima. Zato u nastavku donosimo sve o „fairy nails“ trendu!

„Fairy“ manikir – trend inspirisan vilama

Kao što kaže Petar Pan: „sve što je potrebno jeste vera, poverenje i malo vilinske prašine“ (mi bismo dodali i – šljokičastog laka za nokte. Ovaj minimalistički manikir trend je zabavan, svetlucav, lako nosiv i profesionalan u isto vreme. Otkad je Hailey Biber započela „glazed nails“ trend, šimerasti nokti su uvek bili glavni trend, bez obzira na deceniju. Otud je i „fairy“ manikir samo podvrsta trenda svetlucavih noktiju. Dakle, ovaj stil podrazumeva boju u pastelnoj ili perlastoj bazi, sa duo-hrom šimerom koji menja boju.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Amy Le (@amyle.nails)

Magija „fairy“ noktiju je u njhovoj jednostavnosti. Oni su veoma jednostavni, i predstavljaju najlakši oblik  nail art-a, za koji vam nisu potrebne alatke ili trikovi. Najveći trend trenutno jeste „čist“, ali ukrašen nail art. Svi finiši koji svetlucaju, počev od „glazed“ do iridescentnog trenda se lako postižu samostalno ili preko neke boje, uz pomoć top coat-a.

Kako da postignete ovaj izgled?

Šimerasti, magični „fairy“  nokti nisu samo lepi za gledanje – oni su praktično stvoreni za DIY kućni manikir. Možete odabrati šiemrasti lak za nokte ili sloj top coat-a preko vaših omiljenih nijansi. Najbolje od svega je što vam nisu potrebni dodatni alati ili dodaci.

Toliko je jednostavno – odaberite sheer lak sa šljokicama i nanesite ga u 1-2 sloja, ili pronađite top coat sa ovakvim efektom, koji ćete naneti preko sloja pune boje.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!