Pedikir

Šta je atletsko stopalo?

Atletsko stopalo je gljivična infekcija stopala, tačnije kože između prstiju, koja za simptome ima: crvenu i ispucalu kožu, svrab ili peckanje. Leči se antigljivičnim kremama, a razvija se u vlažnoj i toploj sredini, pa treba nositi papuče na bazenima, saunama, teretanama,…

Šta je aqua detox?

Aqua detox je tretman za detoksikaciju kod koga se stopala potapaju u kadicu u koju se spušta sonda (za efekat struje) i rastvor morske soli. Organizam se ovim tretmanom jako efikasno oslobađa nagomilanih štetnih materija. Potrebno ga je sprovesti  jednom do dva puta godišnje, 10-12 puta, na 3 dana. Pozitivno utiče na: kvalitet kože, celulit, visok pritisak, holesterol, reumatska oboljenja i tegobe sa bubrezima.

Šta je parafinski tretman?

Parafnski tretman može se sprovesti na rukama i stopalima. Njime se dubinski regeneriše koža i ubrzava cirkulacija (pogodno za osobe kojima su noge i ruke hladne). Šake ili stopala se urone u otpljen parafin vosak i uvijaju u foliju i frotirske rukavice ili čarape. Posle 10-ak minuta koža je savršeno meka i regenerisana.

 

 

 

error: Content is protected !!