29. sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza

sajam kozmetike dodoir pariza

Praznik lepote, 29. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza održaće se 08. i 09. aprila u hali 2 Beogradskog sajama.

Tradicionalni sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja je mesto za sve koji vode računa o svom izgledu i prate najnovije tendencije u beauty oblasti. Preko 300 brendova na 14500 kvadrata Hale 2 na Sajmu kozmetike obećava raznovrsnu i kvalitetnu ponudu.

Popusti, noviteti, edukacija na Sajmu kozmetike

Akcenat je na ponudi profesionalnih proizvoda za negu kože, kose i noktiju uz savete stručnjaka iz svih oblasti nege lepote, uz neizostavne sajamske popuste i predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača.

Tema 2. CIDESCO kongresa kozmetike i 5. srpsko-italijanskog kongresa biće: Estetski i permanent makeup. Specijalni gost kongresa i sajma biće Jenny Modena, internacionalni estetik i permanent make-up artist i CIDESCO Italija supervizor make-up obuke po CIDESCO standardima. Jenny će posetiocima kongresa objasniti kako se pravilno radi permanent make-up, o čemu bi trebalo voditi računa, dok će umetnički make-up raditi kao praktični prikaz.

Još neke od tema predavanja i prezentacija na kongresu kozmetike biće i: novi trendovi u lečenju celulita (Dr Irena Eris, Elpida Medical); Taksifolin, najtraženija prirodna supstanca u farmakologiji i estetici; Biočaga, moćan detoks, Azzeco.

sajam kozmetike

Ljubitelji šminke, nail art-a i nege kose, uživaćete na Sajmu kozmetike

Ljubitelji šminkanja biće u prilici da uživaju u brojnim prezentacijama oba dana sajma, kao i u 4. body art festivalu, takmičenju koje iz godine u godinu donosi sve bolje i kvalitetnije radove. Body art festival Srbija organizuju Body art asocijacija Srbije na čelu sa Radmilom Radman i World bodypainting asocijacija (WBA).

Ljubitelji nail arta biće u prilici da isprate Magic & nails, 7. međunarodno takmičenju u modeliranju i dizajnu noktiju. Možete se prijaviti na takmičenje u nekoliko kategorija i to za rad na terenu i kao domaći zadatak.

Na sajmu neće izostatiti ni nastupi brojnih frizera koji će predstaviti najbolje tehnike šišanja, kolorisanja i stilizovanja kose. Ukoliko budete imali sreće možda upravo vama neki od velikih svetskih frizera podari novi izgled po uzoru na velike zvezde svetskog šoubiznisa.

sajam kozmetike

Na štandu Alexandar cosmetics očekuju vas nastupi brojnih stručnjaka, predstavnika najjačih svetskih brendova. Navešćemo samo neke: Cullen Greentanner (Ardell & Lash beLong), Allison Baker (IBD), Natalija Erdeljan, Marija Kostić, Anđela Marković (NYX makeup), Vinicio Flamini, Leonardo Colavito (VIDAHAIR), Stephen Hamilton, Joseph Koniak, Daniela Farrell, Hala Chemek (DIVA). I na štandu Ultra-Sun firme očekuju vas nastupi brend ambasadora: Fabio Grassi, Alex Pezzica (Gamma Piu), Natalia Raeva (Italwax), kao i nastupi timova Akademije Šobota i Sophie’s Choice.

Posetite sajam i kongres Dodir Pariza i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote.

Više informacija: www.sajamkozmetike.com.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!