Neka ti do izražaja dođe lice, a ne bore: Stigao je novi Nivea Q10 serum

nivea q10 serum

Znaš li da tvoje lice može da ima preko hiljadu jedinstvenih izraza koji u nekim situacijama mogu da budu čak i jači od reči? Međutim, koliko god nas naše ekspresije čine jedinstvenim, a godine mudrijima, bore i sitne linije koje idu u korak s navedenim, nisu nam omiljene. Sada, zahvaljujući novom NIVEA Q10 serumu za ciljano popunjavanje bora, možete da ih zaboravite!

Nivea Q10 serum – formulacija bez premca

Njegova formula s čistim Q10 ne samo da smanjuje sitne bore za samo 5 minuta već istovremeno dubokim borama pruža efikasan tretman. Upoznajte novi nivo anti-age dejstva uz NIVEA Q10 serum koji podstiče proizvodnju kolagena i bori se protiv bora iznutra. Za samo 2 nedelje sve vrste bora na čelu, području oko očiju i usana te nazolabijalne bore biće vidljivo popunjene, a nakon 4 nedelje čak 50 % bora i vidljivo smanjen. 5 % aktivni kompleks s čistim Q10 i Bioxifill® peptidima direktno prodire u vašu kožu, podstiče proizvodnju kolagena i bori se protiv bora iznutra.

nivea q10 serum

Efekti novog Nivea Q10 seruma za lice

Uz novi NIVEA Q10 serum za ciljano popunjavanje bora ne moraš da se brineš da će smeh ostaviti tragove na tvom licu.
– Smanjuje postojeće linije i sitne bore za 5 minuta
– 50 % manje dubokih bora nakon 4 nedelje
– Ispunjava i popunjava bore na čelu, području oko očiju i usana, kao i nazolabijalne bore za 2 nedelje
– 5 % aktivni kompleks koji prodire u kožu
– Dugotrajni tretman dubokih bora i momentalno popunjavanje sitnih bora

Upotreba seruma

Za sjajan izgled kože s manje bora prvo na očišćeno lice nanesite svoju omiljenu Q10 dnevnu kremu, a potom novi NIVEA Q10 serum uz pomoć aplikatora ravnomerno rasporedite i umasirajte prstima, pritom izbegavajući kontakt sa očima. Takođe, serum možete da nanesete i na ostatak lica kako biste intenzivno hidrirali i učinili kožu glatkijom.

nivea q10 serum

Cena i dostupnost

Dostupno od februara 2023.
NIVEA Q10 serum za ciljano popunjavanje bora, 15 ml – preporučena mpc 1.949,35 RSD

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!