STRELAC – Mesečni horoskop za april 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku STRELAC, evo šta vas očekuje u aprilu.

Ljubav:

Vladar vašeg polja partnerstva u prvoj polovini meseca biće smešten u polju strasti, ljubavi pa će na ovim poljima biti živo. Imaćete potrebu da rešite probleme sa partnerom. Neki Strelci biće usmereni na decu (5.polje je ujedno i polje dece). U suštini je prva polovina aprila obeležena nervozom. Kako se Venera bude smestila u vaše 7.polje (brak, partnerstvo) druga polovina meseca dobija drugačiju energiju na ovom planu.

Razumevanje i sklad sa voljenom osobom je prisutan. Sve ja lako rešivo. Bićete usmereni jedno ka drugom. Ugođaj i zadovoljstvo na prvom mestu. U isto vreme dobar odnos Venere i Merkura može doneti još jednu trudnoću. Taj odnos daje da se razgovorom dolazi do sreće, dok za neke Strelce će preseljenje ili pak početak zajedničkog života biti najveća sreća koja im se dešava.

Posao:

Na ovom planu bićete preopterećni. Mnogi od vas će se osećati umornim. Dinamika i akcija ne pogoduje vašoj potrebi da odete u nekom drugom pravcu. Pojedini će poželeti da napuste posao, što nije ni malo dobro u ovom momentu. Čuvajte se sukoba sa kolegama i saradnicima. Pokušajte da spustite loptu. Neko ima veću podršku nego što mislite. Finansije su dobro postavljene. Pluton iz sektora novca gradi trigon sa Marsom u polju posla i time vam obezbeđuje dobar priliv finansija, tako da nije uludo utrošeno vreme i energija.

Zdravlje:

Mnoge planete tranzitiraće u vašoj kući bolesti pa se savetuje oprez na ovom planu. Nemojte preterivati ni u čemu.Polje bolesti je tako postavljeno da sve može ići naglo i burno.

error: Content is protected !!