Studio Beauty Glamour

 

Svetogorska 37, Stari gradlogo-glamour
tel: 011/303-5560; 064/180-1014
www.studiobeautyglamour.com/
[email protected]

————————————————–

Studio Beauty Glamour je ustanova za obuku i edukaciju kozmetičara u centru Beograda. Tim stručnjaka za estetiku i kozmetologiju vrši obuku i edukaciju potencijalnih studenata prateći najnovije trendove iz ovih oblasti.

U okviru ustanove postoji i kozmetički salon koji klijentima pruža vrhunsku negu lica i tela u saradnji sa nekoliko svetskih brendova. U ponudi je veliki broj tretmana kako manuelnih, tako i aparaturnih, različiti tipovi masaža i ostalih usluga usmerenih ka zdravlju, lepoti i nezi naših klijenata. Takođe jedan bitan korak je savetovanje o kućnoj nezi jer je to most koji objedinjuje svakodnevne potrebe klijenta.

Studio Beauty Glamour u ponudi ima edukacije:

  • Obuku za kozmetičara estetičara
  • Kurs “Permanent Make-up Artist”
  • Kurs “Nail-Art” Tehničar

Obuka za kozmetičara/estetičara traje dva semestra. Upis studenata se vrši tokom cele godine, a edukacija počinje svakog oktobra. Program obuhvata obuku za negu lica i tela po najsavremenijim metodama. Tokom obuke naši studenti prolaze teoretski i praktični deo obuke, prateći sve svetske novine, kako u primeni preparata, tako i u primeni novih tehnika.

Program obuhvata obuku za negu lica i tela po najsavremenijim metodama. Tokom obuke naši studenti prolaze teoretski i praktični deo obuke, prateći sve svetske novine, kako u primeni preparata, tako i u primeni novih tehnika. Teoretski deo nastavnog plana obuhvata: anatomiju, dermatologiju, kozmetologiju, psihologiju, marketing i teoriju primene kozmetičkih tretmana.

Beauty Glamour” u toku praktičnog dela obuke praktikuje preko dvadeset manuelnih tretmana lica, rad sa derma rolerima, tretiranje alopecije, manikir, pedikir, depilaciju, izlivanje i nadogradnju noktiju, akril, nail-art, “relax” masažu, “ayurveda” masažu, mini-val trepavica, osnove “make-up”-a.

Nakon završene obuke svi studenti polažu završni ispit pred komisijom iz teoretskog i praktičnog dela, samim tim stiču sposobnost samostalnog rada. Po položenom završnom ispitu studenti dobijaju izdaje sertifikat sa zvanjem “Kozmetičar-estetičar” na dva jezika, engleskom i srpskom.

Kraći kursevi za nokte i trajnu šminku

“Beauty Glamour” organizuje i kraće kurseve po potrebama studenata.

  • “Permanent Make-up Artist”
  • “Nail-Art” Tehničar

“Permanent Make-up Artist”

U sastavu nastavnog plana i programa za trajnu šminku nalaze se predmeti koji obuhvataju oblasti: anatomije kože, osnove crtanja, zdravstvene problematike, tehnika sterilizacije opreme i pigmenata. U “Beauty Glamour” studenti pohađaju edukaciju u trajanju od mesec dana koja obuhvata teorijski i praktični deo, koji uključuje rad na pacijentima.

Praktični deo edukacije obuhvata:

  • Obrve (imitacija dlačica, senčenje, “tribal” i popunjavanje),
  • Usta (kontura, senčenje),
  • Oči (ajlajner).

Po položenom završnom ispitu studentima se izdaje sertifikat.

“Nail-Art” Tehničar

“Nail-Art” Tehničar se postaje kroz program obuke u kozmetološkim centrima ili školama za lepotu. Program koji se prolazi u “Beauty Glamour” ne sadrži samo negu noktiju, nego i izgradnju odnosa prema klijentima, obaveze prema zdravstvenim i  sigurnosnim standardima i samo vođenje salona.

Program obuhvata: manikir, nadogradnju noktiju, izlivanje noktiju, ojačavanje noktiju, korekciju, reparaturu i osnove nail art-a.

Po položenom završnom ispitu studentima se izdaje sertifikat.

Dodatne informacije možete dobiti na:

Kontakt osoba: Aleksandra Dabić Brkić, mezoterapeut, kozmetičar i edukator

11

studio beauty glamour

 

kurs za kozmeticare

 

6

5

 

error: Content is protected !!