Nova godina stiže! Vi poklanjate drugima, EUCERIN poklanja VAMA!

eucerin poklon paketi

Svečanu prazničnu atmosferu veoma često pokvari upravo onaj deo koji bi trebalo da bude najlepši –  biranje poklona. U želji da poklon bude poseban, veoma često, zaboravimo da je pravilo uspešnog poklanjanja veoma jednostavno: najbolji poklon je onaj, pre svega, prilagođen osobi kojoj poklanjamo!


Eucerin® je zato pripremio praznična poklon iznenađenja koja vam daju mogućnost da među poklon neseserima, čija se ponuda razlikuje od apoteke do apoteke, izaberete onaj koji sadrži preparate koji prate želje, potrebe i navike, kako vama dragih osoba, tako i Vaše!

U Novu godinu sa….podmlađenom i blistavom  kožom!

Uz kupovinu bilo kog, vama ili dragoj osobi omiljenog, Eucerin®anti-age preparata kao poklon dobijate luksuzni crveni neseser sa, takođe luksuznim, mini pakovanjima Hyaluron-Filler dnevne i noćne kreme, čija efikasnost u borbi protiv starenja je klinički dokazana i potvrđena iskustvom velikog broja korisnika.

Eucerin poklon neseser sa HF kremama

U Novu godinu sa…osveženim i prefinjenim tenom!

Uz kupovinu bilo kog Eucerin® preparata u iznosu većem od 1500 dinara, kao poklon dolazi crveni neseser sa luksuznim pakovanjem DermatoClean Micelarnog 3u1 fluida od 125ml, pakovanjima od 7ml svetlije i tamnije nijanse Hyaluron-Filler CC krema i Eucerin® tupferima.

eucerin novogodisnji poklon set

Sezona Eucerin®poklon iznenađenja počinje od 9.decembra i traje dok traju zalihe.
Ponuda poklon nesesera nije ista na svim prodajnim mestima.
Potražite odgovarajući neseser sa poklonom u bolje snabdevenim apotekama.
Više infomacija saznajte na sajtu www.eucerin.rs, u rubrici Kupite pametno.

[adsense_inserter id=”12825″]

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!