Čuvena plava Nivea krema u limitiranom izdanju

By  |  0 Comments

Krema iz detinstva svih nas, legendarna plava NIVEA ima svoje specijalno dizajnirano, ograničeno bajkovito izdanje.

Nivea krema – prepoznatljiv miris i prava nega

NIVEA krema je pogodna za sve generacije. Njen aktivni sastojak eucerit omogućio je po prvi put u istoriji, razvoj kreme na bazi ulja i vode to jest prve ulje-u-vodi emulzije bez konzervansa.

Nezaobilazni deo magije NIVEA kreme predstavlja njen neodoljivi miris koji u sebi nosi svežinu bergamota, pomorandže, lavande, ruže i jorgovana, sa nežnom notom đurđevka. To je upravo onaj karakterističan, neponovljiv miris koji tako često vezujemo za prijatne uspomene iz detinjstva.

Jedan od najintimnijih i najnežnijih zajedničkih trenutaka roditelja i njihove dece, je upravo kada uspavljuju svoje mališane. To su nezaboravni momenti kada im pričamo bajke koje će ih odvesti u svet magije, koje će ih umiriti i pokazati svu našu nežnost.

Ove godine, Nivea je dizajnirala specijalno limitirano izdanje svoje legendarne plave kreme, koje će roditeljima i njihovim mališanima pružiti magične trenutke nege – čarolija će se na taj način širiti zajedno sa jedinstvenom NIVEA kremom i posebnim bajkama koje su dostupne na NIVEA sajtu www.nivea.rs/bajke.

Udo Weigelt (dečji pisac) i Joelle Tourlonias (ilustrator) tvorci su magičnih bajki i čarobnih pustolovina Luke, zeke, male vile i Mie.

nivea krema

nivea-krema-limited-edition

NIVEA krema ili nešto više?

Klasična lepota pruža intenzivnu hidrataciju gde god je koži potrebno. U svetu poznata kao krema broj 1 u nezi kože, kao i ona koja joj bez premca pruža vlažnost, pomoći će da koža dobije sve što je potrebno da ostane čista, nežna i glatka.

30 ml, okvirna cena: 89 din.
75 ml, okvirna cena: 169 din.
150 ml, okvirna cena: 269 din.

Tokom maja i juna, u Aksa prodajnim objektima širom Srbije, NIVEA organizuje specijalne promocije i druženja sa vašim omiljenim likovima iz ovih magičnih bajki. Zato dođite sa svojim mališanima da upoznate Luku, zeku, malu vilu i Miu i obezbedite svoj primerak jedne od NIVEA bajki. Putem sajta shop.aksa.rs  možete proveriti u kojim terminima se održava promocija u vama najbližoj Aksa radnji.

Potražite limitirano izdanje najomiljenije kreme mnogih generacija, jer plava Nivea je simbol a ne obična krema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!