NOVO iz Moroccanoil-a: Scalp kolekcija za negu kože glave

nova Moroccanoil Treatment SCALP kolekcija za negu koze glave

Svi smo više puta čuli da zdrava i lepa kosa uvek potiče od zdrave kože glave, ali osim klasičnog šamponiranja, retko ko se fokusira i na negu i revitalizaciju skalpa, uključujući čak i salonsku negu. Ono što je zanimljivo jeste da skalp deli gotovo identične karakteristike sa kožom na ostatku tela – ima pore, znoji se i proizvodi sebum. Ali, da li ste znale da koža glave stari čak 6 puta brže od kože lica? Za to su krivi spoljašnji uzročnici, ali i životni stil, poput ishrane, pušenja, zagađenja, preterane upotrebe stajling proizvoda.

Starenje kože glave može skratiti tzv. anagenu fazu rasta dlake, što dovodi do stanjivanja kose i preranog sedenja. Zato je krajnje vreme da se posvetimo i nezi i tretiranju skalpa, kako bi naša kosa što duže bila mlada, sjajna, zdrava i bujna. Ovu problematiku uspešno rešava nova Moroccanoil SCALP kolekcija za negu kože glave. Sinergija pouzdanih botaniččnih sastojaka i savremenih inovacija kreraina je kao HAIR SPA ritual, za postizanje uravnoteženog stanja kože i glave i zdravu kosu.

Moroccanoil SCALP kolekcija

Nova linija brenda Moroccanoil se fokusira na HAIR SPA ritual, koji pomaže u ublažavanju nelagodnosti, štiti i podstične optimalno izbalansirano okruženje na koži glave, kako bi se omogućio nesmetani rast kose. Kombinacija botaničkih sastojaka, poput ekstrakta fumarije i japanske trešnje, kao i bioaktivnih antioksidanata i arganovog ulja, donosi zaštitu, umirenje, revizalizaciju i ishranu skalpa.

Ova linija će odgovarati svim tipovima vlasiša i kose, a aromaterapeutska mirisna mešavina lavande, čajevca i bergamota će probuditi čula za senzualno HAIR SPA iskustvo. Hajde da zaronimo u ovaj HAIR SPA ritual by Moroccanoil.

  1. korak – DETOKSIKACIJA SKALPA

Pročišćavajući piling – jednom nedeljno ili po potrebi

Moroccanoil SCALP piling za kožu glave vrši nežnu eksfolijaciju i time čisti kožu glave. Prah ljuske argana vrši fizički piling, dok botanički sastojci smanjuju taloženje mrtvih ćelija kože posle samo jednog korišćnja. kosu. Ovaj piling efikasno uklanja mrtve ćelije kože, zagađivače i nečistoće kako bi otkrio mekšu, glatku kožu glave i čvršću, osveženu kosu za lakši, prozračniji osećaj. Koža glave biva momentalno relaksirana.

Upotreba – Pre upotrebe šampona, nakvasite kosu, podelite je na sekcije, i utrljajte piling za kou gkave. Dodajte još vode, i potom nežno i temeljno masirajte par minuta. Piling dobro isperite.

  1. korak – ČIŠĆENJE SKALPA

Šampon i kondicioner za balans skalpa – dnevno

Ovaj hranljivi duo olakšava neugodnost kože glave i smanjuje perutanje. Formulacije efikasno čiste kožu glave bez uklanjanja prirodnih ulja. One takođe pružaju senzualno iskustvo prilikom kojeg se bude čula, zahvaljujući novom mirisu koji proizvodima pripisuje i aromaterapijske blagodeti, pruža osećaj hlađenja i smirenja. Salicilna kiselina pomaže u smanjenju pojave ljuspica i sprečava nakupljanje ulja tokom vremena. Cvet japanske trešnje pruža umirujući osećaj i ublažava nelagodnost vlasišta, dok niacinamid pomaže u smirivanju i smanjenju crvenila. Luksuzni regenerator sadrži mešavinu ulja argana, jojobe i maslinovog ulja za ishranu i vlagu, čineći kosu mekšom i sjajnijom. Moroccanoil ekskluzivna biljna mešavina pomaže da se ublaži nelagodnost, zaštiti i uspostavi optimalno okruženje vlasišta koje omogućava kosi da raste.

Upotreba – Umasirajte u mokru kosu i kožu glave. Dobro isperite. Ponovite ako je potrebno. Potom koristite regenerator iz iste Moroccanoi kolekcijel. Regenerator za balans kože glave: Nakon šamponiranja, umasirajte u mokru kosu. Ostavite da deluje 1-2 minuta. Dobro isperite.

  1. korak – REVIZALIZACIJA

Revitalizujući tonik za kožu glave – dnevno

Moroccanoil revitalizujući tonik za kožu glave je formulisan tako da smanji pojavu opadanja zbog čega kosa izgleda punije i gušće. Ovaj tretman koji se brzo upija predstavlja biljnu mešavinu čaja fumarije i ekstrakta svertia japonice, kao i bioaktivnih antioksidanata, te pomaže u ublažavanju nelagodnosti, zaštiti i unapređenju optimalnog stanja vlasišta kako bi se omogućilo da kosa raste.Obogaćen ekstraktima slatkog majorana i japanske šljive, kao i arganovim uljem, ovaj dnevni tretman pomaže u održavanju deblje kose dok neguje kosu i kožu glave. Formula bez težine vidljivo hrani kosu u korenu tokom vremena, pomažući da se poboljša gustina i jačina kose za 90dana.

Upotreba – Razdelite kosu. Naprskajte direktno na kožu glave, nežno umasirajte i stilizujte kao i obično. Koristite svakodnevno na sveže opranoj ili suvoj, oblikovanoj kosi.

  1. korak – TRETIRANJE

Moroccanoil ulje za kosu – dnevno

Postignite svilenkastu, sjajnu i zdravu kosu kakvu ste oduvek želeli. Moroccanoil Treatment je proizvod koji je bio pionir za negu kose sa arganovim uljem i stvorio njegovu svetsku popularnost. Ovaj tretman se može koristiti kao sredstvo za regeneraciju, stilizovanje i finish. Obogaćen arganovim uljem bogatim antioksidansima i vitaminima koji povećavaju sjaj, ovaj potpuno transformativni tretman kose raspetljava, ubrzava vreme sušenja i pojačava sjaj – ostavljajući vam nahranjenu, upravljivu i glatku kosu pri svakoj upotrebi.

Upotreba – Nanesite malu količinu na čistu, peškirom osušenu kosu, od sredine dužine do vrhova. Osušite fenom ili ostavite da se osuši prirodno. Nanesite na suvu kosu da biste ukrotili frizzy hair i čuperke, popravili stanje ispucalih vrhova i zagladili kosu.

Posebna tretmanska nega skalpa

Moroccanoil nudi i specijalizovane tretmane za dva najčešća tipa kože glave, a to su suvi i masni. Radi se o petominutnim koncentrovanim formulama, koje se koriste kao tretman pred-čišćenja. Dry Scalp tretman umiruje kožu glave, zavaljujući arganovom ulju, salicilnoj kiselini ulju geranijuma i vitaminu E. S druge strane, Oily Scalp tretman pruža lakši osećaj u kosi, jer se tako odstranjuju masnoća, ulje i ostaci, zbog sinergija arganovog ulja, ulja korena đumbira, biotin-peptid kompleksa i ulja lavande.

Kompletan Moroccanoil asortiman možete pronaći u odabranim frizerskim salonima, kao i preko webshopa-a uvoznika DAMB d.o.o. – https://damb.rs/.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!