Spremni za odmor uz pravu zaštitu kože i kose od sunca

popusti u rodi

Leto je počelo i svi razmišljamo o putovanjima i uživanju na plaži. Sastavite spisak neophodnih stvari za letovanje, a zatim pravac u RODA prodavnice! Tamo vas do 17. jula čekaju popusti čak do 40% na sve što vam je potrebno za lepotu, negu i zaštitu kože lice, tela, kose, stopala tokom leta i odmora.


Pored preparata sa zaštitnim faktorom, u RODI vas očekuju i oni za negu kože i kose poznatih brendova kao što su L’Oreal, Garnier, Nivea, Bioten, Dove, Adidas, Vandini, C-Thru, Scholl i mnogi drugi. Tu je i kolekcija prirodne kozmetike Granum Care bez parabena, veštačkih mirisa i alergena sa cenama sniženim za 25%.

Po povoljnim cenama možete kupiti i veliki izbor torbi za plažu, kupaćih kostima, šešira i knjiga poznatih autora, za potpuno relaksaciju na plaži.

Najmlađe očekuje Dizni kolekcija sa popustima do 30% – japanke i peškiri za plažu, kompleti šorts i majica, torbe sa omiljenim likovima iz crtaća.

U RODI i cene imaju zaštitni faktor, kupite sve što vam treba na jednom mestu za celu porodicu, uštedite novac i spremite se za leto!

za plazu

error: Content is protected !!