Mesečni horoskop za JUL 2016.

mesecni horoskopMesečni horoskop daje odgovore na mesečnom nivou u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak u julu 2016.

Možda ovo nije varljivo leto 68-e, ali je zato promenljivo leto 2016-e. Iz dana u dan nam se dešavaju zanimljive stvari, toliko zanimljive da prosto žudimo za time da nam se ne dešava ama baš ništa – ali u onoj varijanti da budemo mirni, spokojni, da uživamo i rasteretimo se. Možda ovaj jul baš i jeste pravi mesec za tako nešto?

Hajmo lepo stavku po stavku, pa da vidimo šta su to planete pripremile za nas..

Prvo jedna dobra vest – Mars ide direktnim hodom. Uraaaa! Tokom celog meseca će boraviti u svom sedištu i znaku Škorpije, ali pošto sada ide putem kojim je već dva puta prošao (prvo kao direktan, onda kao retrogradan), sada nam s jedne strane daje mogućnosti da privedemo kraju ono što smo započeli mesecima unazad, a s druge strane – potrudiće se da to sređivanje ne ide lagano…

Saturn, Neptun i Pluton koji su retrogradni, tokom ovog perioda neće promeniti smer. U principu, još toga moramo da obavimo, da nešto suštinski promenimo što smo propustili (retrogradni Pluton), da razvejemo neke nedoumice i sumnje (retrogradni Neptun) i da se vratimo svojim korenima, da obnovimo temelje i učvrstimo ih (retrogradni Saturn). Na samom kraju meseca Uran kreće retrogradnim hodom, ali ćemo njega više obraditi u avgustu, kada i bude aktuelan.

Stelijum planeta – Sunce, Venera i Merkur u znaku Raka, a početkom meseca i mlad Mesec u ovom znaku, govore da ćemo podršku i potporu imati u članovima porodice, ali i u emocijama. Prosto rečeno – ljudi koje volimo će biti naše utočište, naš izvor sa kojeg se napajamo energijom. Odatle ćemo crpiti snagu, koja će nam biti potrebna.

Na samom početku jula Mesec u znaku Bika na fiksnoj zvezdi Algol u opoziciji sa Marsom govori o problemima u finansijskom segmentu, i teškoćama da uskladimo prilive sa troškovima i kreditima. Pa to smo već i sami znali, jel da?

Prva planeta koja menja znak je Venera, jer 13-og jula ulazi u znak Lava. Snažno deluje planeta ljubavi ovde – pred nama su neki divni momenti, provod, zabava, izlasci, divne letnje avanture – vreme da se opustimo, provedemo!

Odmah dan kasnije, 14-og jula Merkur takođe prelazi u znak Lava, a 22-og i Sunce. Energija će se u potpunosti promeniti, postaćemo samopouzdaniji, svesniji, probudiće se potreba da budemo u centru pažnje, da budemo viđeni, zapaženi.

Jupiter je i dalje u znaku Device, ali dosta brzo ide, i sa njim će gomilu dobrih aspekata napraviti i Venera i Sunce i Merkur. Da ne pričam o tome da se i sve više udaljava iz kvadrata sa Saturnom i opozicije sa Neptunom, pa će nam ta svakodnevica naša postati nešto podnošljivija nego inače.

Kvadrat Saturn – Neptun i dalje će donositi pometnju, nesigurnost, povremeno osećaj da se „gubimo“ u dešavanjima i da ne možemo jasno da vidimo da li je put kojim smo krenuli onaj pravi….i gde će nas odvesti…, ali su ipak druge pozicije planeta dosta jake da delimično izbrišu i potisnu ovaj uticaj. Dakle – jul je komplikovan, ali ne u onoj meri kao ono vreme koje je iza nas. Biće dovoljno lepih dana da nam daju snagu i energiju, da nas oraspolože i obraduju. Srećan put kroz ovaj mesec!

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!