VODOLIJA – Mesečni horoskop za JUL 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VODOLIJA, evo šta vas očekuje u JULU 2016.

Ljubav:

Kao što oduvek važi, tako važi I sada – ljubav ne možete pogurati ni na jedan način, koliko god to želeli I pritiskali osobu koja vam se dopada. Vodolije će biti u takvom iskušenju, jer vas jedna osoba jako interesuje, ali svi vaši pokušaji da doprete do nje I osvojite je, u prvom delu jula će se pokazati kao neuspešni. No, na svu sreću, situacija će se brzo promeniti u vašu korist, I to onda kada se najmanje budete nadali I već budete spremni da odustanete.

Drugi deo jula je fenomenalan po vas, kada ćete konačno uspeti da “spustite šapice” na onu osobu koju toliko želite. Svoju priliku za sreću ste dobili, sada gledajte šta ćete I kako ćete sa njom na dalje, jer je ovo neko čija je snaga ličnosti velika I ko neće dozvoliti da ga “vozate” onako kako vi to znate I umete. U svakom slučaju, biće vam zanimljivo I više nego što ste to tražili. Oni pripadnici znaka koji su u emotivnim vezama I brakovima, uspevaće da uglavnom održavaju korektan odnos sa voljenom osobom.

Drugi deo meseca donosi definitivno prevagu na partnerovu stranu, on će u isto vreme biti mnogo pažljiviji I nežniji prema vama, ali će postati I zahtevniji I očekivati da mu bude uzvraćeno na isti način. Ne sumnjam da ćete se u ovoj situaciji snaći kao riba u vodi, jer vam trenutno odgovara da odgovornost malo prebacite na drugu stranu.

Posao:

Stelijum planeta u polju poslovne svakodnevice, odgovornosti I obaveza, kao I mlad Mesec u ovom polju početkom jula, definitivno će pred Vodolijama otvoriti jedan dosta uspešan poslovni period. Sigurno je da situacija u poslovnom segmentu, makar u prvom delu jula, neće baš uvek ići onako kako biste vi to priželjkivali, ali takođe ne sumnjam da ćete vi bez većih problema uspevati da izlazite na kraj sa svime što se kao izazov postavi pred vas. Odlično je, što I ako dođe do turbulentnih momenata, oni će biti kratkotrajni I ni na koji način neće poljuljati vašu poslovnu sigurnost.

Povremeno možete imati I napetih momenata sa šefovima, ali da se ne lažemo – te kritike koje ćete “popiti” ste svakako zaslužili, pa izvolite potrudite se da sredite neke stvari za koje dobro znate da “škripe” kod vas. Zato će odnos sa kolegama I poslovnim saradnicima biti više nego dobar. U drugom delu jula, kada planete budu okupirale vaše polje ozbiljnih poslovnih partnerstava, pred vama će se otvoriti mogućnosti za otpočinjanje novih saradničkih odnosa, I to najviše sa strancima. Finansijski ćete dosta profitirati tokom jula.

Zdravlje:

Napetost I nervoza koji vas nekako već mesecima prate, biće aktivni I tokom prvog dela jula. Možete biti umorni, osećati se iscrpljeno I “izduvano”, što samo znači da morate više voditi računa o sebi I nalaziti vremena za odmor I relaksaciju. Drugi deo jula meseca donosi vam stabilnost I opuštenost.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!