RAK – Mesečni horoskop za JUL 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RAK, evo šta vas očekuje u JULU 2016.

Ljubav:

Stelijum planeta na početku meseca u vašem polju ličnosti, ali I mlad Mesec tokom prve nedelje jula, definitivno bacaju akcenat na to kako se vi osećate. Doći će do velike transformacije vaše ličnosti, osećaćete neuporedivo više samopouzdanja, a doveli ste sebe I u fizičku I u psihičku stabilnost. Znate šta je ono što želite, ali isto tako znate I šta je ono što više nećete da trpite. Baš iz tog razloga, budite svesni da će sada samo od vas zavisiti u kom će se pravcu vaše emotivne veze I brakovi odvijati na dalje. Ako želite da zadržite skladan odnos sa partnerom, ili da popravite neke problematične situacije – sada to možete I uraditi.

Međutim, postoje I oni Rakovi kojima je već preko glave nekih situacija sa voljenom osobom (a moguće je I da je počeo da vas interesuje neko drugi) I u tom slučaju, vas dvoje ćete se, neminovno, odvajati sve više, jer ćete vi biti usmereni samo na svoje potrebe I želje I u potpunosti se distancirati od partnera. Čak iako do prekida ne bude došlo sada, on je neminovan I uslediće vrlo brzo. Slobodni pripadnici ovog znaka neka uživaju u danima koji su ispred njih. Privlačićete pažnju gde god da se pojavite, a obzirom na to da vas čeka veći broj društvenih okupljanja, proslava, zabava, izlazaka – ne sumnjam da će novih poznanstava biti u velikom broju. Prepustite se letu, uživajte I ne razmišljajte previše!

Posao:

Bićete “od akcije” tokom jula meseca, I to u pravom smislu te reči. Dobili ste veliko samopouzdanje, jer shvatate da se neki vaši planovi ostvaruju, a primećujete I da imate podršku osoba od autoriteta, šefova. Potrudite se da u prvom delu jula ovu podršku I sačuvate, na taj način što nećete vući neke poteze bez znanja osoba koje su vam nadređene. Kod nekih Rakova će biti aktuealan pritisak, zbog skraćenih rokova I velikog broja obaveza, ali obzirom na to da je vaša energija u velikom usponu, ne sumnjam da ćete uspeti da sve ispoštujete na vreme.

Prvo Venera, a nakon nje I Merkur I Sunce prelaze u vaše polje posla I novca, I pred vama će otvoriti vreme kada ćete prvenstveno biti zadovoljni finansijskim segmentom, ali ćete u isto vreme uspeti I da postojeće obaveze prilagodite svom tempu. Moći ćete lakše da završite sa nekim zaostacima I da otvorite priliku za nove saradnje, naročito sa strancima. Retro Saturn u polju svakodnevnih poslovnih obaveza vas koči, ali vam I daje snagu.

Zdravlje:

Saturn će u vašem polju zdravlja I životnih navika boraviti još dosta dugo, sve vreme vas upozoravajući da morate obratiti pažnju na sebe I na signale koje vam telo šalje. Ipak, jul mesec je bez nekih većih problema u zdravstvenom segmentu. Osećaćete se dosta dobro.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!