LAV – Mesečni horoskop za JUL 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku LAV, evo šta vas očekuje u JULU 2016.

Ljubav:

Sa Venerom I Merkurom, kao I Suncem – vladarom vašeg znaka u polju tajni, pojedini Lavovi biće na iskušenju ulaska u tajni emotivni odnos. Čak iako vam takve stvari ne budu padale na pamet, sigurno je da će vaš emotivni partner sumnjati I biti nesiguran, jer će mu se činiti da neke stvari krijete od njega. Budite sigurni da ćete do kraja prve polovine jula imati par neugodnih situacija sa voljenom osobom, smatraćete da vas suviše presira I opterećuje svojom posesivnošću I ljubomorom I možete se distancirati jedno od drugog.

Od početka treće dekade, kada Sunce pređe u vaš znak, oblaci će početi da se razilaze nad vašom vezom, situacija će se stabilizovati, a partner I vi tada možete početi I da planirate neki zajednički odmor, ili da makar više vremena provodite zajedno. Slobodni Lavovi suviše sebe opterećuju nekim razmišljanjima. Verovatno vam je najviše u glavi poslovna I finansijska situacija I teško se opuštate, a kamoli dozvoljavate sebi da se više pokrenete u emotivnom segmentu. No, ovaj manjak energije I gubitak zainteresovanosti za bilo šta drugo osim posla, neće trajati naročito dugo.

Već od početka druge dekade jula počećete da se osećate bolje, da biste neku svoju kulminaciju energije dostigli ulaskom Sunca u vaš znak početkom treće dekade. Nove emotivne prilike dolaze do vas baš tada!

Posao:

Napravićete jedan dosta dobar dogovor već u prvim danima jula meseca, ali zbog određenih komplikacija, moguće je da će konkretan početak I realizacija ovog posla nastupiti tek u trećoj dekadi ovog perioda. Generalno – prvi deo jula je nešto komplikovaniji, postoji nestabilnost u poslovnom segmentu I sa nekim obavezama ćete dosta teško izlaziti na kraj. Situacije koje se budu odvijale u poslovnom okruženju primoraće vas da promenite planove koje ste imali I da pokušate da se prilagodite.

Moguće je da će uslediti I neke neugodne promene u ustaljenom načinu poslovanja, na koje će vam biti teško da se priviknete. No, sve ovo što vas bude u prvom delu jula pritiskalo, počeće da se raščišćava u drugom delu meseca. Ambicija će u vama proraditi, postaćete mnogo samopouzdaniji I konkretniji, a I šanse će početi da se otvaraju pred vama. U finansijskom segmentu nećete moći da se požalite, iako će povremeno novac dolaziti do vas sa kašnjenjem ili ćete ga dobijati u delovima.

Zdravlje:

Naglašeno polje podsvesti sve do kraja druge dekade jula uglavnom će vam doneti smanjeni nivo energije, mogućnost za pad imuniteta, ali I povremeno blagu depresiju I nesanicu. U tom periodu nađite više vremena za sebe, da se odmorite, opustite I ne mislite ni na šta.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!