ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za JUL 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku ŠKORPIJA, evo šta vas očekuje u JULU 2016.

Ljubav:

Sada, kada je vladar vašeg znaka Mars, krenuo direktnim hodom, nekako ćete lakše uspevati da rešavate emotivne zgode I nezgode koje će se postavljati ispred vas. Možda još uvek niste u svom punom, starom sjaju, ali definitivno stvari kreću na bolje. Ukoliko ste usamljeni, odmah vam prva dekada meseca može doneti jednu strasnu priču, ali zbog aspekata koji su u tom trenutku uključeni, lako se može dogoditi da se sve završi samo na jednoj gromkoj seksualnoj avanturi.

Od početka druge dekade jula I prelaska Venere u znak Lava, vi lično ćete biti spremniji I otvoreniji za izlaske, za upoznavanje novih osoba I za veće aktivnosti u društvenom životu. Imaćete više mogućnosti za započinjanje nekih novih priča, a čak će I poslovni segment u tom periodu biti mesto gde se možete aktivirati na emotivnom planu. Pojedine Škorpije će se jače pokrenuti po pitanju jednog poznanstva od ranije, gde su neke stvari ostale nedorečene.

Što se onih u emotivnim vezama I brakovima tiče, tokom prve dekade biste trebali da vodite računa da ne pritiskate previše partnera. Umećete u ovom periodu da budete I naporni I pritiskajući I ljubomorni, što definitivno neće uticati na dobar način na odnos sa voljenom osobom. Od početka druge dekade ulazite u mirniju fazu, kada će biti moguće povratiti stabilnost sa partnerom.

Posao:

Više stvari vam ide na ruku tokom ovog meseca. Prvo, vladar vašeg znaka Mars, ide direktnim hodom kroz vaše polje ličnosti I sada ćete imati priliku da neke projekte koje ste odavno pokrenuli, konačno na pravi način pogurate I privedete kraju. U prvom delu meseca vam je jako naglašeno sve ono što je vezano I za strance I za planove, a u tom polju ćete imati I mlad Mesec, tako da biste ovde mogli da ostvarite značajnije uspehe, ako napravite dobar dogovor sa saradnicima van zemlje. Pored ovoga, u drugom delu jula je naglašeno vaše polje karijere, pozicije I nadređenih osoba, pa ćete u tom periodu moći da na mnogo jači način ostvarite svoje ambicije.

Sve dok Mars ne izađe iz svoje senke, što će se dogoditi tek tokom avgusta, budite svesni da ćete morati ipak da ulažete više napora I truda u poslovnom segmentu, ali sada bar imate dovoljno energije I upornosti za tako nešto, a I manje će prepreka biti na vašem putu. Novčana situacija će se znatnije poboljšati I moći ćete da se opustite.

Zdravlje:

Slobodno možete da se opustite. Situacija sa zdravljem tokom jula meseca je savršena, da savršenija ne može biti. Možda će vam još uvek povremeno trebati da se više opustite I odmorite, ali generalno gledano – vraća vam se stara snaga I energija u punom sjaju.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!