OVAN – Mesečni horoskop za JUL 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku OVAN, evo šta vas očekuje u JULU 2016.

Ljubav:

Dragi Ovnovi, pred vama je jedan lep mesec – kao stvoren za ljubavi, pa makar one bile i samo letnje avanture. Ako ste slobodni, samo vas prva dekada jula zatiče neaktivne po pitanju emocija. Moguće je da ćete u tom periodu biti više naklonjeni kućnom ambijentu ili ćete imati obaveze oko doma ili članova porodice. Od druge dekade meseca – vreme je da se bacite u osvajanje! Vaše polje ljubavi, zabave, provoda, izlazaka biće obogaćeno tranzitom Venere, Merkura i Sunca, što će vam svakako doneti velike aktivnosti i neke odlične trenutke.

Ako odete na godišnji odmor, očekujte letnju ljubavnu avanturu, a ako ostanete kod kuće, sigurno je da ćete prilikom izlaska naleteti na osobu u koju ćete se zaljubiti preko glave. U postojećim emotivnim vezama dosta će biti naglašena strast, a i sami znate – kada sve pršti od ljubavi, svaki problem (ako se pojavi) je lako rešiv, tako da ne sumnjam da ćete vi i vaše voljeno stvorenje imati jako lepe trenutke pred sobom.

Bračni partneri, sem nekih sitnih trzavica u prvoj dekadi jula, ne bi trebali da imaju loš odnos. Čak i te trzavice mogle bi se voditi oko nekih domaćinskih problema ili nemogućnosti da se uskladite oko troškova, dece ili planova za godišnji odmor. Ako imate nameru da proširite svoju porodicu – „bacite se na posao“ od početka druge dekade jula!

Posao:

Mars, koji vlada vašim znakom krenuo je direktnim hodom krajem juna meseca, ali je još uvek “u senci”, I ne u punoj snazi, tako da je pred vama mesec kada ne biste trebali toliko da obraćate pažnju na mogućnosti novih poslovnih projekata, već pre da se usmerite da okončate sve ono što ste započeli ili eventualno uvedete neke promene. Prva dekada meseca je dosta statična I tu će verovatno bolje proći oni koji se bave privatnim ili porodičnim biznisom. Oni koji rade za poslodavca mogli bi povremeno imati napetosti u odnosu sa šefovima ili biti prinuđeni da odustanu od nekih planova.

Od početka druge dekade pa do kraja meseca nalazite se u periodu koji vam više odgovara, jer vas vatrena energija Lava pokreće I čini vas angažovanijim. Naročito ćete morati da uradite neke konkretnije stvari po pitanju saradnji sa strancima. U finansijskom segmentu sledi vam promenljiva situacija. Imaćete više troškova I novac će vam se lakše nego inače izvlačiti iz džepova.

Zdravlje:

Iako se generalno osećate bolje nego inače, još uvek niste u potpunosti zaštićeni od nekih stresnih situacija koje vam mogu donositi psihičko opterećenje. Starija populacija Ovnova bi mogla imati blažih problema sa kardio vaskularnim sistemom.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!