VAGA – Mesečni horoskop za JUL 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VAGA, evo šta vas očekuje u JULU 2016.

Ljubav:

Venera, vaša vladarka, koja će biti u znaku Raka tokom prve dekade jula, čini vas emotivnijim I povećava želju za skladnim odnosom sa voljenom osobom. Obzirom da je I vladar polja ozbiljnih partnerstava Mars, krenuo direktnim hodom, imate sve predispozicije da se vaša veza produbi I da razumevanje I ljubav postanu primarni ciljevi kod oboje. Međutim (pošto uvek postoji neko međutim) teško je da ćete ipak proći “kao po loju” baš u ovoj prvoj dekadi. Napet aspekt sa Plutonom I Uranom svakako će doneti napade ljubomore I posesivnosti, ali I uneti jedan element strasti u vašu vezu.

No, ovo možemo gledati I ovako – posle burnih svađa zbog flertovanja, najlakše je pomiriti se u krevetu I to isto tako burno…I ne ispada loše na kraju, zar ne? Od kraja prve dekade, kada vaša vladarka pređe u znak Lava, svakako će se odnosi između vas I partnera poboljšati, bićete više raspoloženi I spremni I na provod I neka zajednička druženja sa prijateljima, a tada možete otići I na zasluženi odmor.

Slobodne Vage će baš od te druge dekade da se bace u akciju I sigurno je da ćete biti I više nego zapaženi u društvenim dešavanjima. Neki od vas će se angažovati ipak oko bivšeg partnera, dok će drugi pripadnici znaka konačno dobiti priliku da osvoje osobu koja im se već duže vreme dopada. Odlični dani su pred vama, uživajte punim plućima!

Posao:

Ulazite u jul mesec na dosta stabilnim I čvrstim pozicijama. Stelijum planeta u vašem polju karijere, koji će dodatno biti pojačan uticajem mladog Meseca, doneće vam mogućnosti za velike promene na bolje u ovom sektoru. No, kao I obično – ne računajte da će to ići bez problema. Bićete malo požurivani u prvom delu jula, I tada je moguće da napravite I neke pogrešne procene I uđete u dogovor koji će se brzo pokazati kao neisplativ.

Ipak, ova brzina može nekim Vagama doneti čak I novac na brzinu, I to su u pitanju veće sume koje će dodatno doprineti vašoj stabilnosti. Kada planete pređu u znak Lava I vaše polje kontakata, veza I podrške – koraci kojima napredujete u poslovnoj hijerarhiji će krenuti da se ubrzavaju I zahuktavaju. Moći ćete ne samo da obnovite neke važne kontakte I saradnje, već da jako brzo vidite I isplativost od njih. Imaćete veliku pomoć od strane drugih I postoje osobe koje će itekako biti spremne da vam pomognu u vašim ciljevima I “poguraju” vas. Finansijski dosta stabilnije od juna.

Zdravlje:

Neptun ide retrogradno u vašem polju zdravlja, pa je moguće da povremeno osetite iscrpljenost I izvestan pad energije. Takođe, neki problemi za koje ste mislili da ste ih rešili, aktiviraće se ponovo, a vezuju se generalno za imunitet, ali I za psihičko stanje, urogenitalni trakt I žlezde sa unutrašnjim lučenjem.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!