BIK – Mesečni horoskop za JUL 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BIK, evo šta vas očekuje u JULU 2016.

Ljubav:

Odmah početkom meseca slobodni Bikovi mogu ući u jednu strasnu, ali izuzetno komplikovanu vezu, gde bi se jako brzo pokazalo koliko je partner u suštini zahtevan, posesivan I ljubomoran. Koliko god početak bio uzbudljiv, pitanje je da li će ova veza uspeti da zaživi I opstane. Ostatak meseca na žalost neće nositi neke posebne prilike, više će se sve svoditi na vaše izlaske, na druženja I na kontakte sa osobama koje su interesantne, ali sa kojima se priča dosta sporo razvija. Sve ovo će više ličiti na prijateljstvo, nego na ljubav, ali dajte vremena vremenu – neke od ovih priča će se tokom avgusta razviti baš u ono što vam je potrebno – čvrst I stabilan odnos.

U prvoj dekadi meseca oni u emotivnim vezama I brakovima imaće povremeno razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom. U nekim situacijama će biti donekle teško pronaći kompromis, ali dobro je što će sve ovo biti prolaznog karaktera I neće uneti veću pometnju u vašu relaciju sa partnerom. I vi I partner ćete morati da budete malo tolerantniji I popustljiviji. Od kraja prve dekade situacija će krenuti polako da se popravlja, a od početka treće dekade jula vas dvoje ćete već povratiti stabilnost u svom odnosu. Naglašeno polje doma I porodice u drugom delu jula doneće Bikovima potpunu opuštenost, mir, ljubav I sklad u porodičnim odnosima.

Posao:

Slika ovog meseca je nešto nestabilnija nego što biste želeli. Naglasak je bačen na komunikaciju I dogovore, I to naročito u prvoj polovini jula. Problemi mogu nastati u međuljudskim odnosima, u nedostatku podrške koja vam je potrebna za otpočinjanje nekih poslovnih projekata, ali I kroz promene u poslovnom okruženju na koje ne možete uticati. Prva polovina jula je prilično problematična I u finansijskom smislu, I nemojte da budete prevareni nekim početnim uspesima kod ulaganja, jer se lako može dogoditi da investirate u neisplative I pogrešne projekte.

Drugi deo jula ipak donosi određenu formu stabilizacije, imaćete podršku od strane autoriteta I nadređenih osoba za svoje planove. Privatni sektor će napredovati kroz neke isplativije dogovore I poslove. Ako ste nezaposleni, računajte da možete dobiti samo privremeno ili honorarno zaposlenje, ali je moguće da vam uslovi rada neće odgovarati. U poslednjoj dekadi jula imaćete zastoje u naplatama potraživanja.

Zdravlje:

U prvom delu meseca stomak će vam biti nešto osetljiviji, vodite računa o kvalitetu namirnica koje konzumirate, a moguće su I alergijske reakcije. Drugi deo meseca vam donosi više energije I bolje funkcionisanje, vodite samo računa da se ne preforsirate I odvojte dovoljno vremena za odmor.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!