Veliki LJUBAVNI horoskop za 2016.

godisnji ljubavni horoskop

Šta vam zvezde spremaju na polju ljubavi u 2016., pronaći ćete u detaljnom ljubavnom horoskopu.

Ljubavni horoskop za horoskopski znak ovan za 2016.

Po ulasku u novu, 2016-u godinu, Mars, vladar vašeg znaka nalazi se na poslednjim stepenima Vage, znaka koji vlada odnosima, ozbiljnim emotivnim relacijama, bračnim zajednicama. Zbog kvadrata sa Merkurom koji je u tom trenutku „u stanici“ i sprema se da svaki čas krene retrogradno, jasno vam je da ćete u svojim dužim emotivnim vezama, brakovima, morati da prođete kroz neke priče i svakodnevne probleme koje ste izbegavali ili koje niste na adekvatan način završili u prethodnom periodu.

Ovnovi će tokom 2016-e morati da još jednom ponove lekciju odgovornosti prema odnosima u kojima su, a da se na sličan način postave i prema ljudima koji im tek dolaze u život. Neka vaša ustaljena ponašanja se moraju menjati, a vi biti više spremni da živite i funkcionišete „u dvoje“.

Odmah početkom januara Mars prelazi u znak Škorpije i vaše polje strasti, kriza, promene u kome će boraviti sve do kraja prve nedelje marta. U ovom periodu prvenstveno će vas nositi intenzitet u odnosima i to će biti osnova koju ćete tražiti i od koje će kretati sve ostalo. Tokom januara naročito stoje mogućnosti za pokretanje tajnih veza koje bi bile prožete i jednom dubinskom, mada pomalo „neuhvatljivom“ emocijom. U februaru je povoljan period zauzetima da pronađu zajednički jezik i naprave neke konkretnije dogovore u svojoj vezi ili braku.

U drugom delu marta sukobi sa partnerom. Sve do početka aprila postojaće padovi, emotivne dubioze čak, nerešene situacije koje vas muče u vašim emotivnim relacijama. U nekim odnosima doći će do pucanja, odvajanja. Od drugog dela aprila počeće koreniti i suštinski pokušaji i vas i partnera da se ponovo približite jedno drugom. U dužim emotivnim vezama period na dalje obeležiće počeci razgovora na neke ozbiljnije teme i prve mogućnosti da se partneri dogovore o zajedničkom životu ili planiranju braka.

Maj mesec pojedinim Ovnovima donosi vraćanje na staro i trenutak kada će ponovo potražiti ili uspostaviti kontakt sa bivšim emotivnim partnerima. Jun je takođe problematičan,  emotivni ili bračni partner traži više nego što vi u tom trenutku možete da ponudite i date i sukobi su u većoj ili manjoj meri  prisutni. Situacija se naglo menja na bolje ulaskom u jul mesec, u brakovima i vezama dolazi do smirenja, a slobodnima nove prilike za ulazak u emotivni odnos koji bi mogao krenuti i strasno i emotivno u isto vreme.

Rekla bih da je avgust pripremni period pojedinima za početak zajedničkog života ili brakove, jer tokom septembra Jupiter posle dvanaest godina ulazi u znak Vage i vaše polje ozbiljnih partnerstava. Neki veliki planovi sada idu ka realizaciji. Od tog perioda i slobodni ili oni koji su tek ušli u neki tip veze dobijaju mnogo stabilnije prilike za građenje svoje emotivne sreće.

Sve do polovine novembra Ovnovima bukvalno sve ide kao po loju kada je ljubav u pitanju. E, tada već ulazimo u vreme koje je i za neke brakove ali i za emotivne veze dosta „klizavo“. Vi lično možete se okrenuti nekoj formi avantura ili odnosa na „prijateljskoj“ bazi, a partnera sve to može jako pogoditi. Do kraja godine budite na oprezu, jer postoje velike mogućnosti pucanja i razdvajanja. Slobodnima je ovo odlično vreme iako neće odmah poželeti da se smire. Ipak, uživanje stoji. Poslednja nedelja decembra je kao stvorena za početak jedne fatalne priče….

Neka vam je sretna i uspešna ova nova 2016-a godina!

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte ljubavni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!