VODOLIJA – Ljubavni horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak vodolija u 2016. na polju ljubavi.

Pa, realno gledano – vama će nastupajuća godina biti više nego solidna. Možda se nećete baš po svim pitanjima slagati sa bračnim partnerom, ali to je u većoj ili manjoj meri uobičajena situacija kod vas. Koliko vidim, uspećete da „neoštećeni“ kao par pregurate ovaj period. Kada su emotivne veze u pitanju, tu će biti povuci – potegni situacija, u suštini slaganje između vas dvoje je jako prisutno, ali je prisutno i to da oboje umete biti prilično bandoglavi čak i po nekim osnovinim pitanjima. Ono što je važno jeste da se vidi da ste povezani ljubavlju, pa će vas to uglavnom i čupati iz kojekakvih zavrzlama.

Slobodnima ova godina nagoveštava dosta dobrog provoda, uglavnom ćete uživati i nećete biti baš mnogo spremni za neko ozbiljnije vezivanje. Ipak i za vas se može naći „ona prava“ osoba koja će biti sposobna da vas smiri.

Januar i februar donose Vodolijama miks ljubavi i prijateljstva, malo želje za obavezivanjem a mnogo provoda i mnogo neobaveznih avanturica. Moguće je da će se u januaru naći neko ko bi vas ozbiljno zainteresovao, ali iz nekog razloga sumnjam da ćete uspeti da profunkcionišete kao par, mada će vam ova osoba ostati da lagano „tinja“ u srcu. Vi koji ste u emotivnim vezama i brakovima, ne provocirajte partnera svojim flertovanjima i ne uplićite se u nešto tajno i sa strane, jer će jako brzo izaći na svetlost dana.

Mart i april ćete provesti u brzini od sto na sat. Imaćete periode kada će vas romantika drmati do kostiju, da bi već u sledećem trenutku bili spremni da sve ostavite i okrenete se nekom drugom. U suštini, ovo je period kada niste sigurni ni šta ni koga želite, dosta ćete lutati u svojim emotivnim relacijama i biti skloni da imate olako gledište na ljubav.

Maj je izvrstan mesec za one koji su u bračnim zajednicama naročito, jer ćete na lakši i lepši način uspevati da se dogovorite sa partnerom o svemu, a porast ljubavi će biti više nego očigledan. Zato će jun zapapriti čorbicu slobodnim Vodolijama, jer će se ona neka fatalna osoba pojaviti, spremna da vas izuje iz cipela i zagorča vam život. Zašto zagorča? Pa zato što ćete biti svesni da ste se zaljubili kao zmaj, a naravno – ništa neće funkcionisati po vašim željama i kako treba. Jun je onima u vezama i brakovima ispunjen ljubomorom i prebacivanjima. Najbolje bi bilo da se usmerite na svoj odnos i da ne dozvolite dušebrižnicima sa strane da vam kroje život.

Jul i avgust su dušu dali za sve. Slobodne Vodolije će imati bogat društveni život, bićete okrenuti prijateljima, putovanjima, zabavi – sve u svemu, provod vam je više nego zagarantovan. Kroz sve ovo će se mešati strasti i sklonost ka avanturama, pa je malo verovatno da ćete imati želju za smirivanjem. Doduše, baš u avgustu neko vam može opasno zagolicati srce, a ja smatram da bi ovu osobu itekako trebalo zadržati kraj sebe. Zauzetima povoljno vreme i lepi trenuci.

U septembru Jupiter prelazi u znak Vage i davaće podršku vašim planovima. Doduše, možda vaši planovi (ako ste u emotivnoj vezi) i nisu da se obavežete za nešto trajnije, ali partner će baš to imati na umu. Pojedini pripadnici ovog znaka ulaze u vreme kada moraju jasno i glasno da kažu da li su spremni na zajednicu i brak. Kod onih u brakovima je ovo trenutak za proširenje porodice i za dolazak na dnevni red nekih bitnih pitanja. Oni koji su ostali slobodni do oktobra, neka se sa svojom slobodom oproste. Osoba sa kojom ulazite u emotivni odnos jeste baš po vašoj meri i vreme je da se sredite i smirite.

Uživajte u ovoj, za vas izuzetno povoljnoj 2016-oj!

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!