LAV – Ljubavni horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak lav u 2016. na polju ljubavi.

U vašem polju ljubavi se na ulasku u novu 2016-u godinu, nalaze Venera i Saturn. Obzirom na aspekte koje prave obe ove planete, očigledno je da ćete svojim emotivnim relacijama morati da priđete na jedan ozbiljniji i zreliji način. Imaćete povremeno svojih nedoumica, upadati u nedefinisane i isključivo seksualne odnose, ali ovo je godina vašeg odrastanja po pitanjima ljubavi. A neki put je to odrastanje teško i zahtevno.

U bračnim relacijama će biti trzavica i to najviše što ćete vi i partner doživljavati na različite načine dešavanja u svakodnevnom životu i imaćete teškoća da se uklopite. Duže emotivne veze proći će kroz jedan proces transformacije, neke će prestati da postoje, a neke će preći na viši nivo…

Venera u polju ljubavi tokom januara odmah daje priliku slobodnima da se upuste u nešto zanimljivo po njih. Međutim, nisam sigurna da su ovo odnosi koji bi mogli potrajati, jer brzo možete shvatiti da ste se ohladili i da sa drugom stranom nemate o čemu da razgovarate. Mars u polju doma u tom periodu doneće povećanu energiju kod onih u brakovima, ali sem povremenih trzavica i svakodnevne problematike, ne bih rekla da ćete na teži način proći kroz ovo.

Februar donosi mirno more, što se ne bi moglo reći za mart mesec, jer tada, bili slobodni ili pak u nekoj formi veze, lako možete potpasti pod uticaj osobe koja je itekako sposobna da vam u potpunosti pomuti pamet. Obratite pažnju ako ste zauzeti, jer su velike mogućnosti otkrivanja vaših zanimacija sa strane.

April opet slobodnima donosi priliku za emotivno vezivanje, a pošto tada i Mars u vašem polju ljubavi kreće retrogradno, dosta toga ukazuje i na partnera iz prošlosti koji se opet pojavljuje u vašem životu. Da pojasnimo – i karmičke priče potpadaju pod ovo…Maj i prva polovina juna vašem će znaku doneti dosta komplikacije. Iako ćete vi i emotivni ili bračni partner biti prisutni jedno pored drugog, vaša veza neće funkcionisati kako treba. Uglavnom će svako biti okrenut na neku svoju stranu, usmeren na lične prioritete, pa mi se čini da će vas jedino to „spasiti“ od nekih rasprava i svađa koje bi mogle ugroziti vaš odnos.

Drugi deo juna i prvi deo jula mogu vam doneti mešanje ljubavi i prijateljstva, ali i mnogo neobaveznih i tajnih kontakata. Međutim, od drugog dela jula imamo opet zaista zanimljive situacije. Saturn u vašem polju ljubavi ide unazad, a u vašem se znaku nalaze Sunce, Venera i Merkur. Sve miriše na fatalnost, na sudbinu, na karmička dešavanja – aktuelne će biti ljubavi sa razlikom u godinama, osobe koje su prostorno daleko od vas, stranci, a stoje i mogućnosti za različitost po verskom i nacionalnom pitanju. Sve u svemu, nešto mora postojati što će komplikovati ljubav, no to ne znači da ona neće biti jaka i duboka.

Avgust i prva polovina septembra su naporni za Lavove, jer ništa neće funkcionisati lako ni jednostavno u emotivnom životu. I bračne zajednice i duge veze, i ono što ste tek započeli – sve je protkano velikim usponima i padovima, promenljivost i nestabilnost će vam kidati živce, a komunikacija sa partnerom će biti pod velikim znakom pitanja. Iako će slobodni u ovom periodu imati prilike da se u nešto upuste, malo je verovatno da će to biti trajnog karaktera.

Stvari će početi da se raščišćavaju u oktobru. Pojedini Lavovi će poželeti da naprave nešto ozbiljnije od odnosa u kome su trenutno, a oni u brakovima će pokušati da još jednom dovedu situaciju u stabilnost. Poslednji ispit zrelosti za odnose ide tokom novembra i decembra kada one veze koje nisu uspešno prošle kroz ovu godinu mogu doživeti svoj konačni kraj. Želim vam mirno more i što manje bura i oluja u novoj 2016-oj!

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!